Pilno grūdo pica be mielių

Pilno grūdo pica be mielių

5 (1 įvertinimai)

3-4 Porcijos
1 val. 10 min.

Apie receptą

Kad pica nudžiugintų savo skoniu, tešlą reikia iškočioti iki 3 mm storio ir ne daugiau. Jei pagrindas yra storesnis, jis nebus gerai iškepęs, bus kietas ir beskonis. Taip pat atkreipiu dėmesį, kad įdarą galite gaminti pagal savo skonį. Tačiau dėl šoninės ir kumpio pica tampa sultinga ir labiau pabrėžia jos skonį. Atkreipkite dėmesį į receptą!

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Miltai / # Pieno produktai / # Mėsa / # Daržovės
Reklama
Desrainis24.lt
Desrainis24.lt
  • Reikalingi ingredientai:

  • Pilno grūdo miltai
    240~260 gramų
  • Kefyras
    180 mililitrų
  • Kiaušinis
    1 vnt
  • Druska
    1 žiupsnelis
  • Kepimo milteliai tešlai
    1/2 šaukštelio
  • Augalinis aliejus
    1 valgomasis šaukštas
  • Kumpis
    80~100 gramų (įdarui)
  • Šaltai rūkyta šoninė
    70 gramų (įdarui)
  • Vyšniniai pomidorai
    5~7 (įdarui)
  • Paprikos
    1 (vidutinio dydžio)
  • Sūris
    100~120 gramų (kietas)
  • Pomidorų padažas
    6~8 šaukštai
  • Svogūnai
    1/2 vnt. (Įdarui)
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite reikiamus ingredientus.
    1. Paruoškite reikiamus ingredientus.
  • Pradedame nuo tešlos. Dubenyje sumaišykite kefyrą, kiaušinį, žiupsnelį druskos.
    2. Pradedame nuo tešlos. Dubenyje sumaišykite kefyrą, kiaušinį, žiupsnelį druskos.
  • Reklama
  • Suberkite miltus, kepimo miltelius. Pradėkite maišyti šakute, kai tik tešla susirenka į gumulus, įpilkite šaukštą sviesto ir minkykite ra...
    3. Suberkite miltus, kepimo miltelius. Pradėkite maišyti šakute, kai tik tešla susirenka į gumulus, įpilkite šaukštą sviesto ir minkykite rankomis. Minkant tešla prilips prie rankų, tačiau palaipsniui sukibs į gumulą.
  • Gautą tešlą suvyniokite į maišelį ir laikykite šaldytuve 30 minučių.
    4. Gautą tešlą suvyniokite į maišelį ir laikykite šaldytuve 30 minučių.
  • Reklama
  • Kol tešla šaldytuve, paruoškite įdarą. Supjaustykite kumpį storomis juostelėmis. Šoninę mažais gabalėliais.
    5. Kol tešla šaldytuve, paruoškite įdarą. Supjaustykite kumpį storomis juostelėmis. Šoninę mažais gabalėliais.
  • Supjaustykite pomidorus į ketvirčius. Pipirai plonomis juostelėmis. Svogūnai mažais gabaliukais.
    6. Supjaustykite pomidorus į ketvirčius. Pipirai plonomis juostelėmis. Svogūnai mažais gabaliukais.
  • Reklama
  • Praėjus laikui, tešlą išimkite iš šaldytuvo. Iškočiokite į 3 mm storio sluoksnį, padėkite ant kepimo popieriaus, tada ant kepimo skardos....
    7. Praėjus laikui, tešlą išimkite iš šaldytuvo. Iškočiokite į 3 mm storio sluoksnį, padėkite ant kepimo popieriaus, tada ant kepimo skardos. Šakute pabadyti tešlos pagrindą kiaurai. Kepimo skardą su pagrindu padėkite į orkaitę, įkaitintą iki 230 laipsnių, 3-4 minutėms.
  • Praėjus nurodytam laikui, kepimo skardą su paplotėliu išimkite iš orkaitės. Neišjunkite orkaitės. Pagrindą aptepkite pomidorų padažu. Ant...
    8. Praėjus nurodytam laikui, kepimo skardą su paplotėliu išimkite iš orkaitės. Neišjunkite orkaitės. Pagrindą aptepkite pomidorų padažu. Ant viršaus sutarkuokite 80 gramų sūrio.
  • Reklama
  • Ant sūrio uždėkite kumpį, šoninę, jei norite, pabarstykite žolelėmis.
    9. Ant sūrio uždėkite kumpį, šoninę, jei norite, pabarstykite žolelėmis.
  • Išdėstykite pomidorus, paprikas. Ant viršaus sutarkuokite likusį sūrį. Pašaukite į orkaitę, įkaitintą iki 230 laipsnių, 15 minučių, tai p...
    10. Išdėstykite pomidorus, paprikas. Ant viršaus sutarkuokite likusį sūrį. Pašaukite į orkaitę, įkaitintą iki 230 laipsnių, 15 minučių, tai priklauso nuo jūsų orkaitės galimybių.
  • Reklama
  • Praėjus laikui, išimkite picą iš orkaitės.
    11. Praėjus laikui, išimkite picą iš orkaitės.
  • Patiekite karštą.
    12. Patiekite karštą.
  • Skanaus!
    13. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai