Kopūstų ir burokėlių salotos
4.5 (2 įvertinimai)
1 Porcija
7 val.
Apie receptą
Mūsų virtuvėje gausu paprastų ir skanių daržovių užkandžių, kurie nuostabiai papildo pagrindinį patiekalą ir gali būti patiekiami kaip atskiras patiekalas. Tai kaip tik tokios apetitą keliančios salotos. Prieš patiekiant šias salotas geriau palikti bent 7-8 valandoms, kad daržovės tinkamai pasimarinuotų. Mėgstantiems pikantiškas skonio natas šios salotos tikrai patiks. Tai paprasta ir nebrangu, todėl rekomenduoju atidžiau pažvelgti į receptą!
Paskirtis: Salotų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Kopūstai1 vnt
-
Burokėliai2~3 vnt
-
Česnakai3~5 skiltelės
-
Druska1 arbatinis šaukštelis
-
Cukrus1 stiklinė
-
Augalinis aliejus1 stiklinė
-
Vanduo2 stiklinės
-
Actas3/4 stiklinės
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite ingredientus.
-
2. Į nedidelį puodą supilkite vandenį, actą, augalinį aliejų, druską ir cukrų. Padėkite ant ugnies ir kaitinkite, kol cukrus visiškai ištirps.
-
Reklama
-
3. Kopūstą susmulkinkite į didelį, patogų indą. Ten sutarkuokite burokėlius. Česnaką nulupkite, supjaustykite mažais kubeliais ir suberkite į daržoves.
-
4. Supilkite šiek tiek atvėsusį marinatą.
-
Reklama
-
5. iską atsargiai išmaišykite ir leiskite prisitraukti. Geriausia palikti per naktį. Prieš patiekiant salotas galite pabarstyti šviežiomis žolelėmis.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 4.5/5 (2 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama