Salotos Delight su korėjietiškomis morkomis

Salotos Delight su korėjietiškomis morkomis

4.5 (2 įvertinimai)

3 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Gardžios ir švelnios salotos su grybais, vištiena ir korėjietiškomis morkomis. Visi ingredientai puikiai dera pagal skonį ir puikiai papildo vienas kitą. Nieko papildomo! Šiose salotose šviežius agurkus galima pakeisti marinuotais, o vietoj pievagrybių galite naudoti bet kokius kitus grybus, pavyzdžiui, miško grybus. Paprastas receptas iš turimų produktų.

Paskirtis: Salotų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Daržovės / # Paukštiena
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Vištienos filė
    300 gramų
  • Pievagrybiai
    300 gramų
  • Svogūnai
    1 vnt
  • Agurkai
    2 vnt
  • Korėjietiškos morkos
    150 gramų
  • Majonezas
    70 gramų
  • Augalinis aliejus
    20 gramų
  • Druska
    pagal skonį
  • Prieskoniai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Norėdami paruošti salotas, paruoškite reikiamus ingredientus. Sluoksnių proporcijas galima šiek tiek keisti pagal savo skonį.
    1. Norėdami paruošti salotas, paruoškite reikiamus ingredientus. Sluoksnių proporcijas galima šiek tiek keisti pagal savo skonį.
  • Vištienos filė iš anksto išvirkite verdančiame pasūdytame vandenyje 25-30 minučių. Tada išimkite iš sultinio ir atvėsinkite.
    2. Vištienos filė iš anksto išvirkite verdančiame pasūdytame vandenyje 25-30 minučių. Tada išimkite iš sultinio ir atvėsinkite.
  • Reklama
  • Svogūną nulupkite ir smulkiai supjaustykite. Grybus nuplaukite, kad pašalintumėte nešvarumus, nusausinkite ir supjaustykite. Svogūną pake...
    3. Svogūną nulupkite ir smulkiai supjaustykite. Grybus nuplaukite, kad pašalintumėte nešvarumus, nusausinkite ir supjaustykite. Svogūną pakepinkite 2-3 minutes. Tada sudėkite grybus į keptuvę. Kepkite viską kartu 7-10 minučių.
  • Kepant grybai sumažės. Įdėkite druskos ir prieskonių pagal skonį. Grybus visiškai atvėsinkite.
    4. Kepant grybai sumažės. Įdėkite druskos ir prieskonių pagal skonį. Grybus visiškai atvėsinkite.
  • Reklama
  • Salotas rinksime sluoksniais. Norėdami tai padaryti, ant lėkštės uždėkite serviravimo žiedą ir į pirmąjį sluoksnį išdėliokite keptus gryb...
    5. Salotas rinksime sluoksniais. Norėdami tai padaryti, ant lėkštės uždėkite serviravimo žiedą ir į pirmąjį sluoksnį išdėliokite keptus grybus. Šiek tiek patepkite juos majonezu.
  • Tada uždėkite virtos vištienos sluoksnį. Pirmiausia smulkiai supjaustykite. Sutepkite majonezu.
    6. Tada uždėkite virtos vištienos sluoksnį. Pirmiausia smulkiai supjaustykite. Sutepkite majonezu.
  • Reklama
  • Supjaustykite agurkus ir dėkite į kitą salotų sluoksnį. Ir vėl truputis majonezo.
    7. Supjaustykite agurkus ir dėkite į kitą salotų sluoksnį. Ir vėl truputis majonezo.
  • Ant viršutinio sluoksnio uždėkite korėjietiškas morkas. Šiek tiek paspauskite, kad sluoksniai suartėtų, ir nuimkite serviravimo žiedą.
    8. Ant viršutinio sluoksnio uždėkite korėjietiškas morkas. Šiek tiek paspauskite, kad sluoksniai suartėtų, ir nuimkite serviravimo žiedą.
  • Reklama
  • Gero apetito!
    9. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 4.5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai