Konservuotos saury salotos
5 (1 įvertinimai)
2 Porcijos
10 min.
Apie receptą
Beveik kiekviena šeimininkė sandėlyje turi po stiklainį konservuotų maisto produktų. Kokius konservus rinktis – aliejuje ar savo sultyse – skonio reikalas. Bet kokybė turi būti aukščiausia! Dabar ant daugelio žuvies konservų rašoma – „Pagaminta jūroje“, tokie konservai pagrįstai laikomi geriausiais. Juk jie gaminami žvejų laivuose, jūroje, iškart po sugavimo, iš šviežiausios žuvies!
Paskirtis: Salotų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Žuvis /
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Saury aliejuje1 skardinė
-
Virti ryžiai1 stiklinė
-
Virtos morkos1 vnt
-
Svogūnai1/2 vnt (galite naudoti ir raudoną)
-
Kietai virti kiaušiniai2 vnt
-
Majonezas2 šaukštai
-
Garstyčios1 arbatinis šaukštelis
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite ingredientus.
-
2. Į patogų gilų dubenį sudėkite šaltus virtus ryžius. Įpilkite saury, nuvarvinę pusę įdaro ir šakute sulaužę žuvies gabalėlius į mažesnius gabalėlius. Pridėti smulkiai supjaustytą svogūną.
-
Reklama
-
3. Sudėkite kubeliais pjaustytas morkas ir kietai virtus kiaušinius. Lengvai pabarstykite druska ir pipirais pagal skonį.
-
4. Pagardinkite salotas majonezu, įberkite šaukštą garstyčių. Gerai ismaisyti.
-
Reklama
-
5. Patiekite salotas, papuoštas šviežiomis žolelėmis ir žaliais svogūnais. Prieš patiekdami salotas šiek tiek palaikykite šaldytuve.
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama