Konservuotos rūgštynės

Konservuotos rūgštynės

5 (2 įvertinimai)

5 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Su konservuotomis rūgštynėmis galite greitai ir lengvai paruošti daugybę patiekalų. Nežinote, kaip konservuoti rūgštynes? Pasakysiu kaip. Dėl didelio rūgštynių kiekio rūgštynės gali būti sandariai uždarytos, nesterilizuojant ir nepasterizuojant stiklainių. Sutikite, tai labai palengvina procesą. Konservuotų rūgštynių receptas toks paprastas, kad net vaikas gali tai padaryti. Aišku, perdedu, bet viskas tikrai be galo paprasta.

Receptai pagal ingredientus:
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Rūgštynės
    0.5 kilogramo
  • Druska
    0.5 šaukštai
Reklama
Gaminimo eiga
  • Svarbiausia rūgštynes ​​kruopščiai nuplauti tekančiu vandeniu.
    1. Svarbiausia rūgštynes ​​kruopščiai nuplauti tekančiu vandeniu.
  • Tada rūgštynes reikia išrūšiuoti.
    2. Tada rūgštynes reikia išrūšiuoti.
  • Reklama
  • Supjaustykite kaip norite – taip, kaip mėgstate dėti į barščius.
    3. Supjaustykite kaip norite – taip, kaip mėgstate dėti į barščius.
  • Dangtelius užpilkite verdančiu vandeniu ir palikite 5-10 min.
    4. Dangtelius užpilkite verdančiu vandeniu ir palikite 5-10 min.
  • Reklama
  • Susmulkintas rūgštynes ​​sudėkite į gerai išplautus stiklainius, suspauskite šaukštu ir įberkite šiek tiek druskos.
    5. Susmulkintas rūgštynes ​​sudėkite į gerai išplautus stiklainius, suspauskite šaukštu ir įberkite šiek tiek druskos.
  • Užpildykite virintu vandeniu, atvėsintu iki kambario temperatūros, ir užsukite.
    6. Užpildykite virintu vandeniu, atvėsintu iki kambario temperatūros, ir užsukite.
  • Reklama
  • Konservuotos rūgštynės paruoštos!
    7. Konservuotos rūgštynės paruoštos!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
Babos receptai
Autorius: Babos receptai

„Babos receptai“ – tai ne vieno žmogaus, o ištisos kartų išminties kolekcija. Čia rasite autentiškus, laiko patikrintus patiekalus, kuriuos mūsų močiutės ir prosenelės gamino dešimtmečiais. Šie receptai yra kruopščiai renkami ir išsaugomi, siekiant perduoti lietuvių kulinarinį paveldą. Kiekvienas patiekalas pasižymi paprastumu, natūraliais ingredientais ir garantuotu skoniu, kuris primena vaikystę. Tai klasika, kuri niekada nepaves ir kuria galima pasitikėti. Sekite Facebook

  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai