Konservuotos rūgštynės
5 (2 įvertinimai)
5 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Su konservuotomis rūgštynėmis galite greitai ir lengvai paruošti daugybę patiekalų. Nežinote, kaip konservuoti rūgštynes? Pasakysiu kaip. Dėl didelio rūgštynių kiekio rūgštynės gali būti sandariai uždarytos, nesterilizuojant ir nepasterizuojant stiklainių. Sutikite, tai labai palengvina procesą. Konservuotų rūgštynių receptas toks paprastas, kad net vaikas gali tai padaryti. Aišku, perdedu, bet viskas tikrai be galo paprasta.
Paskirtis: Konservavimo receptai
Receptai pagal ingredientus: Reklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Rūgštynės0.5 kilogramo
-
Druska0.5 šaukštai
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Svarbiausia rūgštynes kruopščiai nuplauti tekančiu vandeniu.
-
2. Tada rūgštynes reikia išrūšiuoti.
-
Reklama
-
3. Supjaustykite kaip norite – taip, kaip mėgstate dėti į barščius.
-
4. Dangtelius užpilkite verdančiu vandeniu ir palikite 5-10 min.
-
Reklama
-
5. Susmulkintas rūgštynes sudėkite į gerai išplautus stiklainius, suspauskite šaukštu ir įberkite šiek tiek druskos.
-
6. Užpildykite virintu vandeniu, atvėsintu iki kambario temperatūros, ir užsukite.
-
Reklama
-
7. Konservuotos rūgštynės paruoštos!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama