Konservuotas įdaras obuolių pyragams žiemai

Konservuotas įdaras obuolių pyragams žiemai

5 (1 įvertinimai)

1-2 Porcijos
30 min.

Apie receptą

Kad žiemą galėtumėte mėgautis kvapniais obuolių pyragaičiais, būtinai pasiruoškite įdaro ruošinį obuolių pyragams. Paruošimui reikia ne daugiau kaip 30 minučių, svarbiausia yra įsigyti vaisių be parafino.

Receptai pagal ingredientus: # Vaisiai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Obuoliai
    4~5 gabaliukai (dideli)
  • Cukrus
    350 gramų
  • Vanduo
    200 mililitrų
  • Cinamonas
    0,5 šaukštelio
  • Citrinų sultys
    1 arbatinis šaukštelis
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite reikiamus ingredientus
    1. Paruoškite reikiamus ingredientus
  • Supilkite cukrų į puoda nelipniu dugnu. Supilkite citrinos sultis, įpilkite malto cinamono. Supilkite šiltą vandenį ir padėkite indą ant ...
    2. Supilkite cukrų į puoda nelipniu dugnu. Supilkite citrinos sultis, įpilkite malto cinamono. Supilkite šiltą vandenį ir padėkite indą ant viryklės. Užvirkite.
  • Reklama
  • Nuplaukite obuolius, supjaustykite ketvirčiais ir iš jų supjaustykite sėklas. Tada vėl nuplaukite vandeniu, supjaustykite vidutinio dydži...
    3. Nuplaukite obuolius, supjaustykite ketvirčiais ir iš jų supjaustykite sėklas. Tada vėl nuplaukite vandeniu, supjaustykite vidutinio dydžio kubeliais, bet ne mažais. Sumažinkite ugnį.
  • Švelniai supilkite į jį obuolių skilteles, kad neapsitaškytumėte. Virkite ant vidutinės ugnies apie 25-30 minučių.
    4. Švelniai supilkite į jį obuolių skilteles, kad neapsitaškytumėte. Virkite ant vidutinės ugnies apie 25-30 minučių.
  • Reklama
  • Kai tik obuoliai suteiks sirupui skonį ir taps minkšti, ženklas kad paruošta! Sterilizuokite stiklainius ir dangčius bet kokiu jums patog...
    5. Kai tik obuoliai suteiks sirupui skonį ir taps minkšti, ženklas kad paruošta! Sterilizuokite stiklainius ir dangčius bet kokiu jums patogiu būdu.
  • Sudėkite obuolius į stiklainius, ant viršaus užpilkite sirupo. Nedelsdami užsukite karštus dangtelius ant stiklainių.
    6. Sudėkite obuolius į stiklainius, ant viršaus užpilkite sirupo. Nedelsdami užsukite karštus dangtelius ant stiklainių.
  • Reklama
  • Laikykite vėsioje vietoje. Kepant pyragą galima naudoti ir obuolius ir patį sirupą. Taip pat galima naudoti ir prie blynų. Skanaus!
    7. Laikykite vėsioje vietoje. Kepant pyragą galima naudoti ir obuolius ir patį sirupą. Taip pat galima naudoti ir prie blynų. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai