Kokosų pyragas su kefyru

Kokosų pyragas su kefyru

5 (2 įvertinimai)

8 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Šis pyragas itin drėgnas, sodraus kokoso skonio ir beprotiškai skanus. Puikus desertas bet kokiam arbatos vakarėliui! Kai gaminsite, aromatas bus tiesiog nuostabus! Šiame recepte naudojau tik kokosų miltus. Taip pat kokoso miltus galite atskiesti smulkiomis kokoso drožlėmis, tada pyrago struktūra taps dar įdomesnė. Jei norite, į tešlą galite įberti razinų ar džiovintų abrikosų, tai gausis visiškai neprilygstama!

Receptai pagal ingredientus: # Miltai
Reklama
Desrainis24.lt
Desrainis24.lt
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kvietiniai miltai
    200 gramų
  • Kokosų miltai
    140 gramų
  • Kefyras
    500 mililitrų
  • Cukrus
    100 gramų
  • Kiaušiniai
    2 vnt
  • Sviestas
    100 gramų (išlydytas)
  • Druska
    1/2 arbatinio šaukštelio
  • Soda
    1 arbatinis šaukštelis
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus reikalingus ingredientus.
    1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus.
  • Į didelį dubenį įmuškite kiaušinius ir suberkite cukrų.
    2. Į didelį dubenį įmuškite kiaušinius ir suberkite cukrų.
  • Reklama
  • Šiuos ingredientus plakite mikseriu iki šviesios ir purios masės, maždaug 1 minutę.
    3. Šiuos ingredientus plakite mikseriu iki šviesios ir purios masės, maždaug 1 minutę.
  • Į kiaušinius, išplaktus su cukrumi, supilkite ištirpintą sviestą, kefyrą, druską, sodą.
    4. Į kiaušinius, išplaktus su cukrumi, supilkite ištirpintą sviestą, kefyrą, druską, sodą.
  • Reklama
  • Išsijokite visus kvietinius miltus.
    5. Išsijokite visus kvietinius miltus.
  • Į skystą mišinį plaktuvu supilkite miltus, kol jie visiškai susimaišys.
    6. Į skystą mišinį plaktuvu supilkite miltus, kol jie visiškai susimaišys.
  • Reklama
  • Suberkite kokosų miltus.
    7. Suberkite kokosų miltus.
  • Mentele įmaišykite kokosų miltus į pagrindinę tešlą. Paruošta tešla labai klampi, kaip tirštos blynų tešlos konsistencijos.
    8. Mentele įmaišykite kokosų miltus į pagrindinę tešlą. Paruošta tešla labai klampi, kaip tirštos blynų tešlos konsistencijos.
  • Reklama
  • Pyrago formą išklokite kepimo popieriumi ir supilkite visą tešlą, išlyginkite mentele.
    9. Pyrago formą išklokite kepimo popieriumi ir supilkite visą tešlą, išlyginkite mentele.
  • Kokosinį pyragą kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 40-45 minutes. Tada visiškai atvėsinkite pyragą. Prieš patiekdami, jei nor...
    10. Kokosinį pyragą kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 40-45 minutes. Tada visiškai atvėsinkite pyragą. Prieš patiekdami, jei norite, pabarstykite cukraus pudra.
  • Reklama
  • Atvėsusį pyragą supjaustykite gabalėliais ir patiekite.
    11. Atvėsusį pyragą supjaustykite gabalėliais ir patiekite.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai