Kokosų pyragas su kefyru
5 (2 įvertinimai)
8 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Šis pyragas itin drėgnas, sodraus kokoso skonio ir beprotiškai skanus. Puikus desertas bet kokiam arbatos vakarėliui! Kai gaminsite, aromatas bus tiesiog nuostabus! Šiame recepte naudojau tik kokosų miltus. Taip pat kokoso miltus galite atskiesti smulkiomis kokoso drožlėmis, tada pyrago struktūra taps dar įdomesnė. Jei norite, į tešlą galite įberti razinų ar džiovintų abrikosų, tai gausis visiškai neprilygstama!
Paskirtis: Pyragų ir tortų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# MiltaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Kvietiniai miltai200 gramų
-
Kokosų miltai140 gramų
-
Kefyras500 mililitrų
-
Cukrus100 gramų
-
Kiaušiniai2 vnt
-
Sviestas100 gramų (išlydytas)
-
Druska1/2 arbatinio šaukštelio
-
Soda1 arbatinis šaukštelis
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus.
-
2. Į didelį dubenį įmuškite kiaušinius ir suberkite cukrų.
-
Reklama
-
3. Šiuos ingredientus plakite mikseriu iki šviesios ir purios masės, maždaug 1 minutę.
-
4. Į kiaušinius, išplaktus su cukrumi, supilkite ištirpintą sviestą, kefyrą, druską, sodą.
-
Reklama
-
5. Išsijokite visus kvietinius miltus.
-
6. Į skystą mišinį plaktuvu supilkite miltus, kol jie visiškai susimaišys.
-
Reklama
-
7. Suberkite kokosų miltus.
-
8. Mentele įmaišykite kokosų miltus į pagrindinę tešlą. Paruošta tešla labai klampi, kaip tirštos blynų tešlos konsistencijos.
-
Reklama
-
9. Pyrago formą išklokite kepimo popieriumi ir supilkite visą tešlą, išlyginkite mentele.
-
10. Kokosinį pyragą kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 40-45 minutes. Tada visiškai atvėsinkite pyragą. Prieš patiekdami, jei norite, pabarstykite cukraus pudra.
-
Reklama
-
11. Atvėsusį pyragą supjaustykite gabalėliais ir patiekite.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama