Klasikinės salotos Mystery

Klasikinės salotos Mystery

5 (1 įvertinimai)

3 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Šių salotų receptas gana paprastas. Ji vadinamos „paslaptimi“, nes sunku suprasti, iš ko salotos susideda. Siūlome receptą, kaip pasigaminti salotas „Mįslės“ klasika. Šiam patiekalui paruošti naudojame įperkamus paprastus ingredientus, kuriuos nesunkiai galite įsigyti artimiausioje parduotuvėje. Nepaisant daugybės produktų, salotų skonis yra lengvas ir įdomus. Išbandykite šį patiekalą ir atraskite neįprastų naujų maisto derinių.

Paskirtis: Salotų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Daržovės / # Mėsa
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Morkos
    2 vnt
  • Ridikėliai
    1 vnt
  • Jautiena
    200 gramų
  • Svogūnai
    1 vnt
  • Česnakai
    2 skiltelės
  • Kiaušinis
    2 vnt
  • Druska, pipirai
    pagal skonį
  • Majonezas
    pagal skonį
  • Žalumynai
    0,5 ryšulio
Reklama
Gaminimo eiga
  • Morkas nuvalome ir nuplauname. Nevirkite, o iš karto smulkiai sutarkuokite. Ridikėlius taip pat smulkiai sutarkuojame ir iš karto išspaud...
    1. Morkas nuvalome ir nuplauname. Nevirkite, o iš karto smulkiai sutarkuokite. Ridikėlius taip pat smulkiai sutarkuojame ir iš karto išspaudžiame sultis.
  • Jautieną, sudėkite į puodą su vandeniu, pasūdykite ir virkite, kol išvirs. Tada mėsą išimame iš puodo ir atvėsiname. Kai ji atvės, ją rei...
    2. Jautieną, sudėkite į puodą su vandeniu, pasūdykite ir virkite, kol išvirs. Tada mėsą išimame iš puodo ir atvėsiname. Kai ji atvės, ją reikia suplėšyti į plonus pluoštus.
  • Reklama
  • Svogūną nuvalome, nuplauname ir supjaustome pusžiedžiais. Dedame keptuvę ant ugnies, pilame saulėgrąžų aliejų, įkaitiname. Pakepinkite sv...
    3. Svogūną nuvalome, nuplauname ir supjaustome pusžiedžiais. Dedame keptuvę ant ugnies, pilame saulėgrąžų aliejų, įkaitiname. Pakepinkite svogūną iki auksinės rudos spalvos.
  • Kiaušinius sumušame į dubenį, įpilame 2 šaukštus vandens, druskos, pipirų, viską išplakame ir keptuvėje apkepame kelis plonus blynelius. ...
    4. Kiaušinius sumušame į dubenį, įpilame 2 šaukštus vandens, druskos, pipirų, viską išplakame ir keptuvėje apkepame kelis plonus blynelius. Plonomis juostelėmis suplėšome paruoštus kiaušinių blynus. Smulkiai supjaustykite žalumynus, o česnaką išspauskite per spaudą.
  • Reklama
  • Visus ingredientus sudėkite į dubenį, įberkite druskos, pipirų, pagardinkite majonezu. Viską gerai išmaišome.
    5. Visus ingredientus sudėkite į dubenį, įberkite druskos, pipirų, pagardinkite majonezu. Viską gerai išmaišome.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai