Klasikinė šaltiena
5 (2 įvertinimai)
6 Porcijos
9 val.
Apie receptą
Šaltiena, yra garsus rusų užkandis. Siūlome jums gerą ir patikrintą šio patiekalo receptą. Klasikinė šaltiena paprastai gaminama iš kiaulienos, pridedant nedidelį kiekį prieskonių. Gaminant iš mėsos išsiskiria reikiama želatina, dėl kurios patiekalas puikiai išlaikys formą. Jei pageidaujama, dėl grožio pridedama morkų ir krapų.
Paskirtis: Vakarienės receptai
Receptai pagal ingredientus:
# MėsaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Kiauliena1.5 kilogramas
-
Kiaulienos snukis1.5 kilogramas
-
Česnakai1 vnt
-
Lauro lapas4 vnt
-
Juodųjų pipirų žirneliai1 arbatinis šaukštelis
-
Druskapagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Visą kiaulieną užpilkite vandeniu puode, įberkite lauro lapų, druskos ir pipirų. Padėkite mėsą virti ant silpnos ugnies 2,5-3,5 valandos. Jei reikia, įpilkite vandens.
-
2. Paruoštą sultinį nukoškite, mėsą atvėsinkite.
-
Reklama
-
3. Išardykite kiaulieną į pluoštus.
-
4. Česnaką nulupkite ir smulkiai supjaustykite.
-
Reklama
-
5. Sudėkite mėsą ir česnaką į indą, tada supilkite sultinį.
-
6. Šaltieną palikite šaldytuve 4-6 valandoms, kol visiškai sustings. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama