Klasikinė šaltiena

Klasikinė šaltiena

5 (2 įvertinimai)

6 Porcijos
9 val.

Apie receptą

Šaltiena, yra garsus rusų užkandis. Siūlome jums gerą ir patikrintą šio patiekalo receptą. Klasikinė šaltiena paprastai gaminama iš kiaulienos, pridedant nedidelį kiekį prieskonių. Gaminant iš mėsos išsiskiria reikiama želatina, dėl kurios patiekalas puikiai išlaikys formą. Jei pageidaujama, dėl grožio pridedama morkų ir krapų.

Receptai pagal ingredientus: # Mėsa
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kiauliena
    1.5 kilogramas
  • Kiaulienos snukis
    1.5 kilogramas
  • Česnakai
    1 vnt
  • Lauro lapas
    4 vnt
  • Juodųjų pipirų žirneliai
    1 arbatinis šaukštelis
  • Druska
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Visą kiaulieną užpilkite vandeniu puode, įberkite lauro lapų, druskos ir pipirų. Padėkite mėsą virti ant silpnos ugnies 2,5-3,5 valandos....
    1. Visą kiaulieną užpilkite vandeniu puode, įberkite lauro lapų, druskos ir pipirų. Padėkite mėsą virti ant silpnos ugnies 2,5-3,5 valandos. Jei reikia, įpilkite vandens.
  • Paruoštą sultinį nukoškite, mėsą atvėsinkite.
    2. Paruoštą sultinį nukoškite, mėsą atvėsinkite.
  • Reklama
  • Išardykite kiaulieną į pluoštus.
    3. Išardykite kiaulieną į pluoštus.
  • Česnaką nulupkite ir smulkiai supjaustykite.
    4. Česnaką nulupkite ir smulkiai supjaustykite.
  • Reklama
  • Sudėkite mėsą ir česnaką į indą, tada supilkite sultinį.
    5. Sudėkite mėsą ir česnaką į indą, tada supilkite sultinį.
  • Šaltieną palikite šaldytuve 4-6 valandoms, kol visiškai sustings. Gero apetito!
    6. Šaltieną palikite šaldytuve 4-6 valandoms, kol visiškai sustings. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai