Kiaušinių ir kukurūzų mišrainė

Kiaušinių ir kukurūzų mišrainė

5 (1 įvertinimai)

4 Porcijos
45 min.

Apie receptą

Norite greitai užkąsti, bet šaldytuve neturite paruoštų patiekalų? Perskaitykite receptą, kaip pasigaminti kiaušinių ir kukurūzų mišrainę, kuri išgelbės jus nuo bado. Į mišrainę galite dėti ir kitų daržovių, mėsos. Kiaušiniai su kukurūzais – tai produktai, kurie itin dažnai naudojami ruošiant įvairias mišraines ir užkandžius. Man labai patinka saldžiųjų kukurūzų ir virtų kiaušinių skonis, todėl į savo mišrainę nedėjau jokių kitų ingredientų, o tiesiog aptepiau majonezu. Gavosi labai skanu ir sotu.

Paskirtis: Salotų receptai
Receptai pagal ingredientus:
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kiaušiniai
    4 vnt
  • Majonezas
    pagal skonį
  • Konservuoti kukurūzai
    340 gramų
  • Druska ir prieskoniai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Kiaušinius nuplaukite ir išvirkite, tada dėkite į šaltą vandenį ir atvėsinkite.
    1. Kiaušinius nuplaukite ir išvirkite, tada dėkite į šaltą vandenį ir atvėsinkite.
  • Kiaušinius nulupkite, supjaustykite vidutinio dydžio kubeliais ir sudėkite į dubenį.
    2. Kiaušinius nulupkite, supjaustykite vidutinio dydžio kubeliais ir sudėkite į dubenį.
  • Reklama
  • Konservuotus kukurūzus atidarykite, nupilkite vandenį, saldžiuosius kukurūzus sukratykite į dubenį.
    3. Konservuotus kukurūzus atidarykite, nupilkite vandenį, saldžiuosius kukurūzus sukratykite į dubenį.
  • Įdėkite porą šaukštų majonezo, išmaišykite.
    4. Įdėkite porą šaukštų majonezo, išmaišykite.
  • Reklama
  • Įberkite žiupsnelį juodųjų ir kajeno pipirų ir vėl išmaišykite.
    5. Įberkite žiupsnelį juodųjų ir kajeno pipirų ir vėl išmaišykite.
  • Leidžiu mišrainei porą minučių pastovėti ir patiekiu.
    6. Leidžiu mišrainei porą minučių pastovėti ir patiekiu.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
Babos receptai
Autorius: Babos receptai

„Babos receptai“ – tai ne vieno žmogaus, o ištisos kartų išminties kolekcija. Čia rasite autentiškus, laiko patikrintus patiekalus, kuriuos mūsų močiutės ir prosenelės gamino dešimtmečiais. Šie receptai yra kruopščiai renkami ir išsaugomi, siekiant perduoti lietuvių kulinarinį paveldą. Kiekvienas patiekalas pasižymi paprastumu, natūraliais ingredientais ir garantuotu skoniu, kuris primena vaikystę. Tai klasika, kuri niekada nepaves ir kuria galima pasitikėti. Sekite Facebook

  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai