Kiaušiniai lizde

Kiaušiniai lizde

5 (1 įvertinimai)

1 Porcija
15 min.

Apie receptą

Jei pusryčiams mėgstate kiaušinienę ar omletą, bet pavargote nuo įprastų variantų, pasiruoškite šį variantą. {search=Kiaušiniai] skanūs, su traškia plutele išorėje ir subtiliu baltymų debesėliu viduje. Panaudok idėją! Patiekalas yra tiesiog nesvarus, o trynys tikrai guli kaip pūkas. Geriausia, jei baltymai yra kambario temperatūros, tada jie geriau išsiplaks. Kiaušinius galite patiekti su mėgstamu padažu arba tiršta grietine.

Receptai pagal ingredientus:
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kiaušiniai
    2 vnt
  • Sūris
    50 gramų (kietas)
  • Druska
    pagal skonį
  • Juodieji pipirai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus reikalingus ingredientus.
    1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus.
  • Kiaušinius padalinkite į baltymus ir trynius, trynius dėkite atskirai. Sūrį sutarkuokite stambia tarka.
    2. Kiaušinius padalinkite į baltymus ir trynius, trynius dėkite atskirai. Sūrį sutarkuokite stambia tarka.
  • Reklama
  • Į baltymus įberkite žiupsnelį druskos ir išplakite į storas putas. Kepimo formą išklokite kepimo popieriumi ir, baltymus padalindami į dv...
    3. Į baltymus įberkite žiupsnelį druskos ir išplakite į storas putas. Kepimo formą išklokite kepimo popieriumi ir, baltymus padalindami į dvi dalis, suformuokite apskritimus su įdubimu viduryje.
  • Baltymus pabarstykite tarkuotu sūriu, pipirais ir į duobutes sudėkite po vieną trynį.
    4. Baltymus pabarstykite tarkuotu sūriu, pipirais ir į duobutes sudėkite po vieną trynį.
  • Reklama
  • Skardą su kiaušiniais pašaukite į karštą orkaitę ir kepkite 180 laipsnių temperatūroje 6-8 minutes, kol sūrio plutelė taps auksinės spalv...
    5. Skardą su kiaušiniais pašaukite į karštą orkaitę ir kepkite 180 laipsnių temperatūroje 6-8 minutes, kol sūrio plutelė taps auksinės spalvos. Iškepusius kiaušinius nedelsdami patiekite pūkiniame lizde.
  • Gero apetito!
    6. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai