Varškės apkepas su razinomis, obuoliais ir cinamonu

Varškės apkepas su razinomis, obuoliais ir cinamonu

5 (2 įvertinimai)

6 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Varškės apkepas patiks ir suaugusiems, ir vaikams! Malonų saldų skonį papildome razinomis ir obuoliais su cinamonu. Kvepiantis, skanus ir sveikas. Pabandyk tai! Apkepui rinkitės skanią ir gerą varškę. Nedidelis krakmolo kiekis padės apkepui išlikti puriam. Bus skanu ir kvapu!

Receptai pagal ingredientus: # Pieno produktai / # Vaisiai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Varškė
    600 gramų
  • Cukrus
    4 šaukštai
  • Kiaušiniai
    3 vnt
  • Jogurtas
    3~4 šaukštai
  • Druska
    1 žiupsnelis
  • Kvietiniai miltai
    2 šaukštai
  • Krakmolas
    1 šaukštas
  • Obuoliai
    1~2 vnt
  • Razinos
    2~3 šaukštai
  • Maltas cinamonas
    1 arbatinis šaukštelis
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškime ingredientus.
    1. Paruoškime ingredientus.
  • Kiaušinius išplakti kartu su cukrumi ir druska.
    2. Kiaušinius išplakti kartu su cukrumi ir druska.
  • Reklama
  • Pridėti varškės.
    3. Pridėti varškės.
  • Miltus, krakmolą ir jogurtą sudedame į dubenį. Viską sumaišome.
    4. Miltus, krakmolą ir jogurtą sudedame į dubenį. Viską sumaišome.
  • Reklama
  • Į tešlą suberkite razinas.
    5. Į tešlą suberkite razinas.
  • Obuolius nulupkite, supjaustykite kubeliais ir sudėkite į dubenį. Obuolius pabarstykite cinamonu ir viską išmaišykite.
    6. Obuolius nulupkite, supjaustykite kubeliais ir sudėkite į dubenį. Obuolius pabarstykite cinamonu ir viską išmaišykite.
  • Reklama
  • Varškės tešlą su užpildais perkeliame į silikoninę formą. Kepkite 200 laipsnių temperatūroje 15 minučių, tada sumažinkite temperatūrą iki...
    7. Varškės tešlą su užpildais perkeliame į silikoninę formą. Kepkite 200 laipsnių temperatūroje 15 minučių, tada sumažinkite temperatūrą iki 180 laipsnių ir kepkite dar 20 minučių. Ant apkepo turi atsirasti auksinė plutelė.
  • Gero apetito!
    8. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai