Kiaulienos troškinys su džiovintais grybais

Kiaulienos troškinys su džiovintais grybais

5 (2 įvertinimai)

6 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Į burnoje tirpstančių ir paprastų kulinarinių receptų lobyną siūlau įtraukti dar vieną šaunų variantą. Neįtikėtinai aromatingas ir skanus kiaulienos troškinys su džiovintais grybais! Šioje versijoje naudojami šonkauliai, bet, pavyzdžiui, galite virti minkštimą tokiu būdu. Grybus geriausia mirkyti iš anksto, bent valandą. Patiekalą prie stalo galite patiekti su bet kokiu garnyru pagal savo skonį, bet aš rekomenduoju keptas daržoves. Išbandyti tokią mėsą tikrai verta, prisiminkite ir pakartokite receptą namuose.

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Mėsa
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Džiovinti grybai
    100 gramų
  • Kiauliena
    700 gramų
  • Miltai
    1~2 šaukštai
  • Augalinis aliejus
    2 šaukštai
  • Druska, pipirai, rozmarinas
    pagal skonį
  • Sultinys
    1~1,5 puodeliai
Reklama
Gaminimo eiga
  • Grybus pamirkykite šaltame vandenyje ir šiek tiek palikite.
    1. Grybus pamirkykite šaltame vandenyje ir šiek tiek palikite.
  • Kiaulieną nuplaukite, nusausinkite popieriniu rankšluosčiu, tada supjaustykite porcijomis. Nedideliame dubenyje sumaišykite druską, pipir...
    2. Kiaulieną nuplaukite, nusausinkite popieriniu rankšluosčiu, tada supjaustykite porcijomis. Nedideliame dubenyje sumaišykite druską, pipirus pagal skonį, šiek tiek rozmarino ir miltų, viską gerai išmaišykite.
  • Reklama
  • Gautame mišinyje apvoliokite mėsą iš visų pusių.
    3. Gautame mišinyje apvoliokite mėsą iš visų pusių.
  • Dėkite į keptuvę su įkaitintu augaliniu aliejumi ir kepkite ant stiprios ugnies iki auksinės rudos spalvos.
    4. Dėkite į keptuvę su įkaitintu augaliniu aliejumi ir kepkite ant stiprios ugnies iki auksinės rudos spalvos.
  • Reklama
  • Sudėkite džiovintus ir susmulkintus grybus.
    5. Sudėkite džiovintus ir susmulkintus grybus.
  • Į keptuvę supilkite sultinį, užvirus sumažinkite ugnį iki minimumo ir palikite troškintis.
    6. Į keptuvę supilkite sultinį, užvirus sumažinkite ugnį iki minimumo ir palikite troškintis.
  • Reklama
  • Po 40 minučių galite patikrinti patiekalo paruošimą. Jei reikia, įpilkite daugiau sultinio.
    7. Po 40 minučių galite patikrinti patiekalo paruošimą. Jei reikia, įpilkite daugiau sultinio.
  • Gero apetito!
    8. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai