Kiaulienos troškinys su džiovintais grybais
5 (2 įvertinimai)
6 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Į burnoje tirpstančių ir paprastų kulinarinių receptų lobyną siūlau įtraukti dar vieną šaunų variantą. Neįtikėtinai aromatingas ir skanus kiaulienos troškinys su džiovintais grybais! Šioje versijoje naudojami šonkauliai, bet, pavyzdžiui, galite virti minkštimą tokiu būdu. Grybus geriausia mirkyti iš anksto, bent valandą. Patiekalą prie stalo galite patiekti su bet kokiu garnyru pagal savo skonį, bet aš rekomenduoju keptas daržoves. Išbandyti tokią mėsą tikrai verta, prisiminkite ir pakartokite receptą namuose.
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# MėsaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Džiovinti grybai100 gramų
-
Kiauliena700 gramų
-
Miltai1~2 šaukštai
-
Augalinis aliejus2 šaukštai
-
Druska, pipirai, rozmarinaspagal skonį
-
Sultinys1~1,5 puodeliai
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Grybus pamirkykite šaltame vandenyje ir šiek tiek palikite.
-
2. Kiaulieną nuplaukite, nusausinkite popieriniu rankšluosčiu, tada supjaustykite porcijomis. Nedideliame dubenyje sumaišykite druską, pipirus pagal skonį, šiek tiek rozmarino ir miltų, viską gerai išmaišykite.
-
Reklama
-
3. Gautame mišinyje apvoliokite mėsą iš visų pusių.
-
4. Dėkite į keptuvę su įkaitintu augaliniu aliejumi ir kepkite ant stiprios ugnies iki auksinės rudos spalvos.
-
Reklama
-
5. Sudėkite džiovintus ir susmulkintus grybus.
-
6. Į keptuvę supilkite sultinį, užvirus sumažinkite ugnį iki minimumo ir palikite troškintis.
-
Reklama
-
7. Po 40 minučių galite patikrinti patiekalo paruošimą. Jei reikia, įpilkite daugiau sultinio.
-
8. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama