Kiaulienos suktinukas su sūriu

Kiaulienos suktinukas su sūriu

5 (1 įvertinimai)

2 Porcijos
1 val. 30 min.

Apie receptą

Siūlau pasižymėti stebėtinai paprastą, bet neįtikėtinai apetitą keliantį kiaulienos vyniotinio su sūriu receptą, keptą traškioje šoninės plutelėje. Sotu, nesudėtinga ir labai skanu. Tai puikus originalaus karštojo patiekalo variantas šventiniam stalui. Mėsa viduje gaunasi labai sultinga ir minkšta, su traškia plutele ir švelniu įdaru. Būtinai išbandykite kiaulienos vyniotinį su sūriu namų sąlygomis.

Receptai pagal ingredientus: # Mėsa
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kiaulienos išpjova
    1 kilogramas
  • Sūris
    300 gramų
  • Šoninė
    200 gramų
  • Druska
    pagal skonį
  • Pipirai
    pagal skonį
  • Džiovintos žolelės
    pagal skonį
  • Alyvuogių aliejus
    2~3 šaukštai
Reklama
Gaminimo eiga
  • Kiaulienos išpjovą gerai nuplaukite po tekančiu vandeniu ir nusausinkite popieriniu rankšluosčiu. Įpjaukite išilgai, beveik iki galo nepe...
    1. Kiaulienos išpjovą gerai nuplaukite po tekančiu vandeniu ir nusausinkite popieriniu rankšluosčiu. Įpjaukite išilgai, beveik iki galo neperpjaudami.
  • Atsargiai uždenkite mėsą maistine plėvele ir lengvai išmuškite, stengdamiesi jos nepažeisti. Šį kiaulienos vyniotinio su sūriu receptą ta...
    2. Atsargiai uždenkite mėsą maistine plėvele ir lengvai išmuškite, stengdamiesi jos nepažeisti. Šį kiaulienos vyniotinio su sūriu receptą taip pat galima naudoti ir jautienai ar veršienai.
  • Reklama
  • Įdarui galite naudoti tiek kietą, tiek minkštą sūrį. Paskirstykite sūrį ant mėsos paviršiaus, sumaišydami jį su žiupsneliu džiovintų žole...
    3. Įdarui galite naudoti tiek kietą, tiek minkštą sūrį. Paskirstykite sūrį ant mėsos paviršiaus, sumaišydami jį su žiupsneliu džiovintų žolelių ar prieskonių pagal skonį.
  • Šoninės juostelėmis atsargiai apvyniokite mėsą, kad sutvirtintumėte sujungimus. Jei norite, kiaulienos vyniotinį galite papildomai sutvir...
    4. Šoninės juostelėmis atsargiai apvyniokite mėsą, kad sutvirtintumėte sujungimus. Jei norite, kiaulienos vyniotinį galite papildomai sutvirtinti stora virvele, o tada apvynioti šonine.
  • Reklama
  • Sudėkite vyniotinį į karščiui atsparų indą, lengvai pateptą augaliniu aliejumi, ir dėkite į iki temperatūros įkaitintą orkaitę maždaug 35...
    5. Sudėkite vyniotinį į karščiui atsparų indą, lengvai pateptą augaliniu aliejumi, ir dėkite į iki temperatūros įkaitintą orkaitę maždaug 35-40 minučių. Kai tik atsiras graži auksinė plutelė, o mėsa taps minkšta, vyniotinį galima patiekti. Štai toks apetitiškas ir paprastas kiaulienos vyniotinio su sūriu receptas - jį tikrai verta išbandyti!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
Babos receptai
Autorius: Babos receptai

„Babos receptai“ – tai ne vieno žmogaus, o ištisos kartų išminties kolekcija. Čia rasite autentiškus, laiko patikrintus patiekalus, kuriuos mūsų močiutės ir prosenelės gamino dešimtmečiais. Šie receptai yra kruopščiai renkami ir išsaugomi, siekiant perduoti lietuvių kulinarinį paveldą. Kiekvienas patiekalas pasižymi paprastumu, natūraliais ingredientais ir garantuotu skoniu, kuris primena vaikystę. Tai klasika, kuri niekada nepaves ir kuria galima pasitikėti. Sekite Facebook

  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai