Kiaulienos suktinukas su sūriu
5 (1 įvertinimai)
2 Porcijos
1 val. 30 min.
Apie receptą
Siūlau pasižymėti stebėtinai paprastą, bet neįtikėtinai apetitą keliantį kiaulienos vyniotinio su sūriu receptą, keptą traškioje šoninės plutelėje. Sotu, nesudėtinga ir labai skanu. Tai puikus originalaus karštojo patiekalo variantas šventiniam stalui. Mėsa viduje gaunasi labai sultinga ir minkšta, su traškia plutele ir švelniu įdaru. Būtinai išbandykite kiaulienos vyniotinį su sūriu namų sąlygomis.
Paskirtis: Vakarienės receptai
Receptai pagal ingredientus:
# MėsaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Kiaulienos išpjova1 kilogramas
-
Sūris300 gramų
-
Šoninė200 gramų
-
Druskapagal skonį
-
Pipiraipagal skonį
-
Džiovintos žolelėspagal skonį
-
Alyvuogių aliejus2~3 šaukštai
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Kiaulienos išpjovą gerai nuplaukite po tekančiu vandeniu ir nusausinkite popieriniu rankšluosčiu. Įpjaukite išilgai, beveik iki galo neperpjaudami. -
2. Atsargiai uždenkite mėsą maistine plėvele ir lengvai išmuškite, stengdamiesi jos nepažeisti. Šį kiaulienos vyniotinio su sūriu receptą taip pat galima naudoti ir jautienai ar veršienai. -
Reklama
-
3. Įdarui galite naudoti tiek kietą, tiek minkštą sūrį. Paskirstykite sūrį ant mėsos paviršiaus, sumaišydami jį su žiupsneliu džiovintų žolelių ar prieskonių pagal skonį. -
4. Šoninės juostelėmis atsargiai apvyniokite mėsą, kad sutvirtintumėte sujungimus. Jei norite, kiaulienos vyniotinį galite papildomai sutvirtinti stora virvele, o tada apvynioti šonine. -
Reklama
-
5. Sudėkite vyniotinį į karščiui atsparų indą, lengvai pateptą augaliniu aliejumi, ir dėkite į iki temperatūros įkaitintą orkaitę maždaug 35-40 minučių. Kai tik atsiras graži auksinė plutelė, o mėsa taps minkšta, vyniotinį galima patiekti. Štai toks apetitiškas ir paprastas kiaulienos vyniotinio su sūriu receptas - jį tikrai verta išbandyti!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama



















