Kiaulienos suktinukai su grybais ir sūriu

Kiaulienos suktinukai su grybais ir sūriu

5 (1 įvertinimai)

5 Porcijos
30 min.

Apie receptą

Karštas patiekalas arba visavertis užkandis. Šie mėsos suktinukai, yra gana universalūs. Ir koks skonis! Tikrai rekomenduoju išbandyti. Noriu jums papasakoti, kaip vos per pusvalandį iškepti kiaulienos suktinukus su grybais ir sūriu neįtikėtinai traškiai. Tai puikus receptas, kurį gali pagaminti net naujokas virtuvėje. Patikėkite, tiesiog neįmanoma atsiplėšti nuo šių suktinukų. Išbandykite ir įsitikinkite patys!

Receptai pagal ingredientus: # Mėsa
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kiauliena
    5 gabalėliai
  • Grybai
    5 vnt
  • Sūris
    50 gramų
  • Miltai
    3 arbatiniai šaukšteliai
  • Sviestas
    30 gramų
  • Kiaušiniai
    2 vnt
  • Augalinis aliejus
    1 šaukštas
  • Džiūvėsėliai
    4 arbatiniai šaukšteliai
  • Druska ir prieskoniai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite ingredientus.
    1. Paruoškite ingredientus.
  • kiaulienos gabalėlius šiek tiek pamuškite iš abiejų pusių.
    2. kiaulienos gabalėlius šiek tiek pamuškite iš abiejų pusių.
  • Reklama
  • Grybus nuplaukite, nusausinkite ir supjaustykite plonais griežinėliais.
    3. Grybus nuplaukite, nusausinkite ir supjaustykite plonais griežinėliais.
  • Sūrį sutarkuokite.
    4. Sūrį sutarkuokite.
  • Reklama
  • Pagal skonį kiaulieną pasūdykite ir pabarstykite pipirais. Patepkite nedideliu kiekiu sviesto.
    5. Pagal skonį kiaulieną pasūdykite ir pabarstykite pipirais. Patepkite nedideliu kiekiu sviesto.
  • Ant viršaus dėkite grybus.
    6. Ant viršaus dėkite grybus.
  • Reklama
  • Pabarstykite šiek tiek druska ir pabarstykite sūriu.
    7. Pabarstykite šiek tiek druska ir pabarstykite sūriu.
  • Atsargiai suvyniokite.
    8. Atsargiai suvyniokite.
  • Reklama
  • Ir kraštą pritvirtinkite dantų krapštuku.
    9. Ir kraštą pritvirtinkite dantų krapštuku.
  • Į nedidelį dubenį įmuškite kiaušinius, įberkite žiupsnelį druskos ir išplakite.
    10. Į nedidelį dubenį įmuškite kiaušinius, įberkite žiupsnelį druskos ir išplakite.
  • Reklama
  • Kiekvieną suktinuką pamirkykite kiaušinyje ir iš visų pusių apvoliokite miltuose.
    11. Kiekvieną suktinuką pamirkykite kiaušinyje ir iš visų pusių apvoliokite miltuose.
  • Tada vėl panardinkite į kiaušinį...
    12. Tada vėl panardinkite į kiaušinį...
  • ...ir į džiūvėsėlius, į kuriuos galima pridėti prieskonių ir aromatinių žolelių pagal skonį.
    13. ...ir į džiūvėsėlius, į kuriuos galima pridėti prieskonių ir aromatinių žolelių pagal skonį.
  • Reklama
  • Apkepkite suktinukus iš visų pusių iki auksinės rudos spalvos keptuvėje su įkaitintu aliejumi.
    14. Apkepkite suktinukus iš visų pusių iki auksinės rudos spalvos keptuvėje su įkaitintu aliejumi.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai