Kiaulienos suktinukai su grybais ir sūriu
5 (1 įvertinimai)
5 Porcijos
30 min.
Apie receptą
Karštas patiekalas arba visavertis užkandis. Šie mėsos suktinukai, yra gana universalūs. Ir koks skonis! Tikrai rekomenduoju išbandyti. Noriu jums papasakoti, kaip vos per pusvalandį iškepti kiaulienos suktinukus su grybais ir sūriu neįtikėtinai traškiai. Tai puikus receptas, kurį gali pagaminti net naujokas virtuvėje. Patikėkite, tiesiog neįmanoma atsiplėšti nuo šių suktinukų. Išbandykite ir įsitikinkite patys!
Paskirtis: Vakarienės receptai
Receptai pagal ingredientus:
# MėsaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Kiauliena5 gabalėliai
-
Grybai5 vnt
-
Sūris50 gramų
-
Miltai3 arbatiniai šaukšteliai
-
Sviestas30 gramų
-
Kiaušiniai2 vnt
-
Augalinis aliejus1 šaukštas
-
Džiūvėsėliai4 arbatiniai šaukšteliai
-
Druska ir prieskoniaipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite ingredientus.
-
2. kiaulienos gabalėlius šiek tiek pamuškite iš abiejų pusių.
-
Reklama
-
3. Grybus nuplaukite, nusausinkite ir supjaustykite plonais griežinėliais.
-
4. Sūrį sutarkuokite.
-
Reklama
-
5. Pagal skonį kiaulieną pasūdykite ir pabarstykite pipirais. Patepkite nedideliu kiekiu sviesto.
-
6. Ant viršaus dėkite grybus.
-
Reklama
-
7. Pabarstykite šiek tiek druska ir pabarstykite sūriu.
-
8. Atsargiai suvyniokite.
-
Reklama
-
9. Ir kraštą pritvirtinkite dantų krapštuku.
-
10. Į nedidelį dubenį įmuškite kiaušinius, įberkite žiupsnelį druskos ir išplakite.
-
Reklama
-
11. Kiekvieną suktinuką pamirkykite kiaušinyje ir iš visų pusių apvoliokite miltuose.
-
12. Tada vėl panardinkite į kiaušinį...
-
13. ...ir į džiūvėsėlius, į kuriuos galima pridėti prieskonių ir aromatinių žolelių pagal skonį.
-
Reklama
-
14. Apkepkite suktinukus iš visų pusių iki auksinės rudos spalvos keptuvėje su įkaitintu aliejumi.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama