Olivier su keptais grybais

Olivier su keptais grybais

5 (1 įvertinimai)

4 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Šiek tiek paeksperimentavus, pažįstamos Olivier salotos gali tapti dar skanesnės. Vietoj mėsos ingrediento siūlau dėti keptų grybų. Galbūt šis variantas taps jūsų mėgstamiausias! Jei pageidaujama, marinuotus agurkus galima pakeisti šviežiais, o pievagrybius galima pakeisti bet kokiais miško grybais. Patiekite paruoštas salotas pagal savo skonį – kiekvieną porciją apibarsčiau šviežių krapų šakelėmis ir spanguolėmis.

Receptai pagal ingredientus: # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Bulvės
    2 vnt
  • Morkos
    1 vnt
  • Kiaušiniai
    3 vnt
  • Pievagrybiai
    400 gramų
  • Majonezas
    150 gramų
  • Augalinis aliejus
    2 šaukštai
  • Svogūnas
    1 vnt
  • Konservuoti žirneliai
    250 gramų
  • Marinuoti agurkai
    100 gramų (3~4 vnt.)
Reklama
Gaminimo eiga
  • Nedelsdami paruoškite ingredientus. Nuplaukite visas daržoves. Pievagrybius taip pat nuplaukite šaltame vandenyje. Nulupkite svogūną.
    1. Nedelsdami paruoškite ingredientus. Nuplaukite visas daržoves. Pievagrybius taip pat nuplaukite šaltame vandenyje. Nulupkite svogūną.
  • Puode su vandeniu išverdame bulves ir morkas kol suminkštės.
    2. Puode su vandeniu išverdame bulves ir morkas kol suminkštės.
  • Reklama
  • Kiaušinius išvirkite puode su vandeniu, tai yra apie 10 minučių nuo vandens užvirimo momento.
    3. Kiaušinius išvirkite puode su vandeniu, tai yra apie 10 minučių nuo vandens užvirimo momento.
  • Pievagrybius supjaustykite plonais griežinėliais.
    4. Pievagrybius supjaustykite plonais griežinėliais.
  • Reklama
  • Svogūną supjaustykite mažais kubeliais.
    5. Svogūną supjaustykite mažais kubeliais.
  • Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų ir pirmiausia suberkite svogūną – kepkite ant vidutinės ugnies, kol suminkštės ir taps auksinės rud...
    6. Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų ir pirmiausia suberkite svogūną – kepkite ant vidutinės ugnies, kol suminkštės ir taps auksinės rudos spalvos. Tada suberkite pievagrybius į svogūnus ir kepkite pievagrybius ant maksimalios ugnies, išgarindami skystį, iki auksinės rudos spalvos.
  • Reklama
  • Agurkus supjaustykite mažais kubeliais.
    7. Agurkus supjaustykite mažais kubeliais.
  • Virtus ir jau atvėsusius kiaušinius nulupkite ir smulkiai supjaustykite.
    8. Virtus ir jau atvėsusius kiaušinius nulupkite ir smulkiai supjaustykite.
  • Reklama
  • Į erdvų salotų dubenį sudėkite pakepintus grybus su svogūnais, griežinėliais pjaustytus agurkus ir konservuotus žirnelius.
    9. Į erdvų salotų dubenį sudėkite pakepintus grybus su svogūnais, griežinėliais pjaustytus agurkus ir konservuotus žirnelius.
  • Išvirtas bulves ir morkas nulupkite ir supjaustykite mažais kubeliais.
    10. Išvirtas bulves ir morkas nulupkite ir supjaustykite mažais kubeliais.
  • Reklama
  • Į dubenį su likusiais ingredientais sudėkite pjaustytus kiaušinius, bulves ir morkas.
    11. Į dubenį su likusiais ingredientais sudėkite pjaustytus kiaušinius, bulves ir morkas.
  • Įdėkite majonezo, išmaišykite ir ragaukite. Jei reikia druskos, įberkite druskos pagal skonį.
    12. Įdėkite majonezo, išmaišykite ir ragaukite. Jei reikia druskos, įberkite druskos pagal skonį.
  • Gero apetito!
    13. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai