Troškinti kopūstai su kalakutiena

Troškinti kopūstai su kalakutiena

5 (1 įvertinimai)

4 Porcijos
40 min.

Apie receptą

Troškinti kopūstai yra vienas iš tų paprastų kasdienių patiekalų. Jį galima paruošti su bet kokia mėsa. Naudojant kalakutieną, patiekalas tampa maistingesnis. Paukštiena paruošiama gana greitai, todėl paruošimas užtrunka labai trumpai. Prieskonius rinkitės patys. Tiesiog įberkite maltų pipirų ir Provanso žolelių. Paprastas ir gardus šeimos pietų ar vakarienės receptas.

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Paukštiena / # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kalakutiena
    400 gramų
  • Baltieji kopūstai
    700 gramų
  • Svogūnai
    1 vnt
  • Morka
    1 vnt
  • Pomidorų pasta
    2 šaukštai
  • Augalinis aliejus
    20 gramų
  • Druska
    pagal skonį
  • Prieskoniai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite ingredientus. Galite šiek tiek pakoreguoti proporcijas pagal savo skonį.
    1. Paruoškite ingredientus. Galite šiek tiek pakoreguoti proporcijas pagal savo skonį.
  • Kalakutienos mėsą supjaustykite mažais gabalėliais.
    2. Kalakutienos mėsą supjaustykite mažais gabalėliais.
  • Reklama
  • Į karštą keptuvę supilkite šiek tiek augalinio aliejaus ir kepkite susmulkintą mėsą 8–10 minučių.
    3. Į karštą keptuvę supilkite šiek tiek augalinio aliejaus ir kepkite susmulkintą mėsą 8–10 minučių.
  • Tuo tarpu nulupkite svogūną ir morką. Morką sutarkuokite, o svogūną smulkiai supjaustykite.
    4. Tuo tarpu nulupkite svogūną ir morką. Morką sutarkuokite, o svogūną smulkiai supjaustykite.
  • Reklama
  • Į keptuvę su kalakutiena sudėkite smulkintą svogūną ir morką. Išmaišykite. Kepkite dar 2–3 minutes.
    5. Į keptuvę su kalakutiena sudėkite smulkintą svogūną ir morką. Išmaišykite. Kepkite dar 2–3 minutes.
  • Į mėsą įdėkite pomidorų pastos. Pagardinkite druska ir prieskoniais pagal skonį.
    6. Į mėsą įdėkite pomidorų pastos. Pagardinkite druska ir prieskoniais pagal skonį.
  • Reklama
  • Kopūstus susmulkinkite atskirai.
    7. Kopūstus susmulkinkite atskirai.
  • Sudėkite kopūstus į keptuvę. Išmaišykite ir uždenkite. Troškinkite ant silpnos ugnies 12–15 minučių, retkarčiais pamaišydami. Kopūstai po...
    8. Sudėkite kopūstus į keptuvę. Išmaišykite ir uždenkite. Troškinkite ant silpnos ugnies 12–15 minučių, retkarčiais pamaišydami. Kopūstai po dangčiu greitai suminkštės ir susitrauks. Jauni kopūstai išverda gana greitai.
  • Reklama
  • Troškinti kopūstai ir kalakutiena paruošti! Patiekalą padalinkite į lėkštes ir patiekite.
    9. Troškinti kopūstai ir kalakutiena paruošti! Patiekalą padalinkite į lėkštes ir patiekite.
  • Skanaus!
    10. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai