Troškinti kopūstai su kalakutiena
5 (1 įvertinimai)
4 Porcijos
40 min.
Apie receptą
Troškinti kopūstai yra vienas iš tų paprastų kasdienių patiekalų. Jį galima paruošti su bet kokia mėsa. Naudojant kalakutieną, patiekalas tampa maistingesnis. Paukštiena paruošiama gana greitai, todėl paruošimas užtrunka labai trumpai. Prieskonius rinkitės patys. Tiesiog įberkite maltų pipirų ir Provanso žolelių. Paprastas ir gardus šeimos pietų ar vakarienės receptas.
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Paukštiena /
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Kalakutiena400 gramų
-
Baltieji kopūstai700 gramų
-
Svogūnai1 vnt
-
Morka1 vnt
-
Pomidorų pasta2 šaukštai
-
Augalinis aliejus20 gramų
-
Druskapagal skonį
-
Prieskoniaipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite ingredientus. Galite šiek tiek pakoreguoti proporcijas pagal savo skonį. -
2. Kalakutienos mėsą supjaustykite mažais gabalėliais. -
Reklama
-
3. Į karštą keptuvę supilkite šiek tiek augalinio aliejaus ir kepkite susmulkintą mėsą 8–10 minučių. -
4. Tuo tarpu nulupkite svogūną ir morką. Morką sutarkuokite, o svogūną smulkiai supjaustykite. -
Reklama
-
5. Į keptuvę su kalakutiena sudėkite smulkintą svogūną ir morką. Išmaišykite. Kepkite dar 2–3 minutes. -
6. Į mėsą įdėkite pomidorų pastos. Pagardinkite druska ir prieskoniais pagal skonį. -
Reklama
-
7. Kopūstus susmulkinkite atskirai. -
8. Sudėkite kopūstus į keptuvę. Išmaišykite ir uždenkite. Troškinkite ant silpnos ugnies 12–15 minučių, retkarčiais pamaišydami. Kopūstai po dangčiu greitai suminkštės ir susitrauks. Jauni kopūstai išverda gana greitai. -
Reklama
-
9. Troškinti kopūstai ir kalakutiena paruošti! Patiekalą padalinkite į lėkštes ir patiekite. -
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama




















