Dešrelės mielinėje tešloje
5 (1 įvertinimai)
8 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Nuo mokyklos laikų mėgau dešreles tešloje. Mums tereikia nusipirkti 10-15 dešrelių ir užminkyti tešlą. Jas labai lengva paruošti, o skonis nukelia į mokyklą. Nostalgija! Dešrelės mielinėje tešloje paruošiamos labai greitai ir lengvai. Net pradedantysis virėjas gali susitvarkyti. Atkreipkite dėmesį į receptą ir gaminkite su malonumu savo šeimai ir draugams!
Paskirtis: Užkandžių receptai
Receptai pagal ingredientus: Reklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Miltai300 gramų
-
Vanduo75 mililitrai
-
Pienas50 mililitrai
-
Sviestas40 gramų
-
Sausos mielės6 gramai
-
Cukrus20 gramų
-
Druska1/2 arbatinio šaukštelio
-
Kiaušiniai1 vnt
-
Dešrelės10~15 vnt
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite tešlą. Sumaišykite šiltą vandenį ir pieną. Įpilkite du arbatinius šaukštelius cukraus iš bendro tūrio, druskos, mielių, išmaišykite. Tada įdėkite 2 valg. miltų ir gerai išmaišyti. Tešlą uždenkite rankšluosčiu arba plėvele ir palikite šiltoje vietoje 20 minučių.
-
2. Kiaušinius su likusiu cukrumi mikseriu išplakti į storas putas.
-
Reklama
-
3. Po 20 minučių į tešlą supilkite kiaušinius, miltus ir gerai išminkykite. Tada supilkite minkštą sviestą ir užminkykite minkštą tešlą. Paruoštą tešlą dėkite į švarų dubenį, suteptą augaliniu aliejumi ir palikite 40 minučių . Uždenkite rankšluosčiu arba maistine plėvele.
-
4. Tešlai pakilus, iškočiokite ir supjaustykite maždaug 3 cm pločio juostelėmis.
-
Reklama
-
5. Dešreles suvyniokite į tešlos juostelę ir dėkite ant kepimo popieriaus.
-
6. Aptepkite tryniu ir grietinėle ir pašaukite į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę 20 minučių. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama