Dešrelės mielinėje tešloje

Dešrelės mielinėje tešloje

5 (1 įvertinimai)

8 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Nuo mokyklos laikų mėgau dešreles tešloje. Mums tereikia nusipirkti 10-15 dešrelių ir užminkyti tešlą. Jas labai lengva paruošti, o skonis nukelia į mokyklą. Nostalgija! Dešrelės mielinėje tešloje paruošiamos labai greitai ir lengvai. Net pradedantysis virėjas gali susitvarkyti. Atkreipkite dėmesį į receptą ir gaminkite su malonumu savo šeimai ir draugams!

Receptai pagal ingredientus:
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Miltai
    300 gramų
  • Vanduo
    75 mililitrai
  • Pienas
    50 mililitrai
  • Sviestas
    40 gramų
  • Sausos mielės
    6 gramai
  • Cukrus
    20 gramų
  • Druska
    1/2 arbatinio šaukštelio
  • Kiaušiniai
    1 vnt
  • Dešrelės
    10~15 vnt
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite tešlą. Sumaišykite šiltą vandenį ir pieną. Įpilkite du arbatinius šaukštelius cukraus iš bendro tūrio, druskos, mielių, išmaiš...
    1. Paruoškite tešlą. Sumaišykite šiltą vandenį ir pieną. Įpilkite du arbatinius šaukštelius cukraus iš bendro tūrio, druskos, mielių, išmaišykite. Tada įdėkite 2 valg. miltų ir gerai išmaišyti. Tešlą uždenkite rankšluosčiu arba plėvele ir palikite šiltoje vietoje 20 minučių.
  • Kiaušinius su likusiu cukrumi mikseriu išplakti į storas putas.
    2. Kiaušinius su likusiu cukrumi mikseriu išplakti į storas putas.
  • Reklama
  • Po 20 minučių į tešlą supilkite kiaušinius, miltus ir gerai išminkykite. Tada supilkite minkštą sviestą ir užminkykite minkštą tešlą. Par...
    3. Po 20 minučių į tešlą supilkite kiaušinius, miltus ir gerai išminkykite. Tada supilkite minkštą sviestą ir užminkykite minkštą tešlą. Paruoštą tešlą dėkite į švarų dubenį, suteptą augaliniu aliejumi ir palikite 40 minučių . Uždenkite rankšluosčiu arba maistine plėvele.
  • Tešlai pakilus, iškočiokite ir supjaustykite maždaug 3 cm pločio juostelėmis.
    4. Tešlai pakilus, iškočiokite ir supjaustykite maždaug 3 cm pločio juostelėmis.
  • Reklama
  • Dešreles suvyniokite į tešlos juostelę ir dėkite ant kepimo popieriaus.
    5. Dešreles suvyniokite į tešlos juostelę ir dėkite ant kepimo popieriaus.
  • Aptepkite tryniu ir grietinėle ir pašaukite į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę 20 minučių. Gero apetito!
    6. Aptepkite tryniu ir grietinėle ir pašaukite į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę 20 minučių. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai