Dešrelės mielinėje tešloje
5 (1 įvertinimai)
								8  Porcijos
						
								1 val.
						Apie receptą
Nuo mokyklos laikų mėgau dešreles tešloje. Mums tereikia nusipirkti 10-15 dešrelių ir užminkyti tešlą. Jas labai lengva paruošti, o skonis nukelia į mokyklą. Nostalgija! Dešrelės mielinėje tešloje paruošiamos labai greitai ir lengvai. Net pradedantysis virėjas gali susitvarkyti. Atkreipkite dėmesį į receptą ir gaminkite su malonumu savo šeimai ir draugams!
Paskirtis: Užkandžių receptai
				Receptai pagal ingredientus: Reklama
- 
                                                    
Reikalingi ingredientai:
 - 
													Miltai300 gramų
 - 
													Vanduo75 mililitrai
 - 
													Pienas50 mililitrai
 - 
													Sviestas40 gramų
 - 
													Sausos mielės6 gramai
 - 
													Cukrus20 gramų
 - 
													Druska1/2 arbatinio šaukštelio
 - 
													Kiaušiniai1 vnt
 - 
													Dešrelės10~15 vnt
 
Reklama
									Gaminimo eiga
- 
                                                    
1. Paruoškite tešlą. Sumaišykite šiltą vandenį ir pieną. Įpilkite du arbatinius šaukštelius cukraus iš bendro tūrio, druskos, mielių, išmaišykite. Tada įdėkite 2 valg. miltų ir gerai išmaišyti. Tešlą uždenkite rankšluosčiu arba plėvele ir palikite šiltoje vietoje 20 minučių. - 
                                                    
2. Kiaušinius su likusiu cukrumi mikseriu išplakti į storas putas. - 
Reklama
 - 
                                                    
3. Po 20 minučių į tešlą supilkite kiaušinius, miltus ir gerai išminkykite. Tada supilkite minkštą sviestą ir užminkykite minkštą tešlą. Paruoštą tešlą dėkite į švarų dubenį, suteptą augaliniu aliejumi ir palikite 40 minučių . Uždenkite rankšluosčiu arba maistine plėvele. - 
                                                    
4. Tešlai pakilus, iškočiokite ir supjaustykite maždaug 3 cm pločio juostelėmis. - 
Reklama
 - 
                                                    
5. Dešreles suvyniokite į tešlos juostelę ir dėkite ant kepimo popieriaus. - 
                                                    
6. Aptepkite tryniu ir grietinėle ir pašaukite į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę 20 minučių. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą! - 
Reklama
 
Šiandien populiariausi receptai
- 
Reklama
 
				


















