Kiaulienos suktinukai su grybais
5 (1 įvertinimai)
10 Porcijos
45 min.
Apie receptą
Siūlau paruošti nuostabų, skanų patiekalą – kiaulienos suktinukus su grybais. Juos labai lengva paruošti. Aš jums papasakosiu, kaip paruošti šį skanumą! Tai nedideli suktinukai iš bet kokios mėsos su įvairiais įdarais pagal jūsų skonį. Iš pradžių jie kepami, o paskui troškinami vandenyje arba padaže. Galite naudoti bet kokius grybus, taip pat į įdarą galite įdėti mėgstamų prieskonių, o vietoj grietinės galite naudoti grietinėlę.
Paskirtis: Vakarienės receptai
Receptai pagal ingredientus:
# MėsaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Kiaulienos nugarinė450 gramų
-
Grybai170 gramų
-
Svogūnai1 vnt
-
Grietinė1 šaukštas
-
Vanduo80 gramų (arba mėsos sultinio)
-
Alyvuogių aliejus4 šaukštai
-
Malti juodieji pipiraipagal skonį
-
Druskapagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Nugarinę supjaustykite į 10 1 cm storio griežinėlių. Įdėkite mėsos gabalą į plastikinį maišelį ir plaktuku plakite, kad susidarytų plonas sluoksnis. Mėsą įtrinkite druskos ir juodųjų pipirų mišiniu.
-
2. Keptuvėje ant vidutinės ugnies įkaitinkite 2 valgomus šaukštus alyvuogių aliejaus ir pakepinkite plonais pusžiedžiais supjaustytą svogūną 3 minutes, tada suberkite griežinėliais pjaustytus grybus. Grybus ir svogūnus troškinkite dar 7 minutes.
-
Reklama
-
3. Įdėkite grietinės, įdarą pagardinkite druska, pipirais, išmaišykite ir nukelkite keptuvę nuo viryklės.
-
4. Dėkite 1 valgomą šaukštą įdaro ant kiekvienos mėsos riekės ir sandariai susukite suktinukus. Jei reikia, juos galima sutvirtinti dantų krapštukais.
-
Reklama
-
5. Įkaitinkite 2 omus šaukštus alyvuogių aliejaus toje pačioje keptuvėje ir apkepkite suktinukus iš visų pusių. Įpilkite vandens, užvirinkite, sumažinkite ugnį ir troškinkite, kol suminkštės, apie 30 minučių.
-
6. Išjunkite ugnį, palikite patiekalą 5 minutes ir tada patiekite.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama