Įdarytos vištienos šlaunelės su grybais

Įdarytos vištienos šlaunelės su grybais

5 (2 įvertinimai)

6 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Šio patiekalo paruošimas pareikalaus šiek tiek pastangų, tačiau rezultatas viršys visus jūsų lūkesčius. Recepte išsamiai aprašyta, kaip paruošti įdarytas vištienos šlauneles su grybais. Įdarytos šlaunelės yra labai švelnios ir sultingos. Jos puikiai dera su bet kokiu garnyru. Šį patiekalą drąsiai galiu rekomenduoti ruošti šventiniam stalui.

Receptai pagal ingredientus: # Paukštiena
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Vištienos šlaunelės
    6 vnt
  • Grybai
    300 gramų
  • Augalinis aliejus
    4 šaukštai
  • Druska ir pipirai
    pagal skonį
  • Kiaušiniai
    2 vnt
Reklama
Gaminimo eiga
  • Vištienos šlauneles nuplaukite ir nusausinkite popieriniu rankšluosčiu. Atsargiai nuimkite odą nuo šlaunelių iki sąnario pagrindo, atsarg...
    1. Vištienos šlauneles nuplaukite ir nusausinkite popieriniu rankšluosčiu. Atsargiai nuimkite odą nuo šlaunelių iki sąnario pagrindo, atsargiai, kad nepažeistumėte.
  • Tada nupjaukite dalį mėsos, kad atskirtumėte odą ir sąnarį. Tai galima padaryti naudojant aštrų peilį arba specialias žirkles.
    2. Tada nupjaukite dalį mėsos, kad atskirtumėte odą ir sąnarį. Tai galima padaryti naudojant aštrų peilį arba specialias žirkles.
  • Reklama
  • Pakartokite šią procedūrą su likusiomis vištienos šlaunelėmis. Tada atskirkite mėsą nuo kaulų. Kaulai nebenaudingi. Mėsos atskirti į svei...
    3. Pakartokite šią procedūrą su likusiomis vištienos šlaunelėmis. Tada atskirkite mėsą nuo kaulų. Kaulai nebenaudingi. Mėsos atskirti į sveikus gabalėlius nereikia, nes ją vis tiek reikės susmulkinti.
  • Grybus nuvalykite ir nuplaukite. Smulkiai supjaustykite juos ir apkepkite keptuvėje su augaliniu aliejumi.
    4. Grybus nuvalykite ir nuplaukite. Smulkiai supjaustykite juos ir apkepkite keptuvėje su augaliniu aliejumi.
  • Reklama
  • Iš vištienos būtina paruošti maltą mėsą. Galite naudoti mėsmalę, tačiau šiuo atveju mėsą sumalkite du kartus. Arba naudokite maišytuvą. S...
    5. Iš vištienos būtina paruošti maltą mėsą. Galite naudoti mėsmalę, tačiau šiuo atveju mėsą sumalkite du kartus. Arba naudokite maišytuvą. Sudėkite filė, druską ir kiaušinius į maišytuvo dubenį ir sumalkite.
  • Tada gautą faršą kruopščiai sumaišykite su keptais grybais. Padalinkite į 6 dalis ir suformuokite kotletus.
    6. Tada gautą faršą kruopščiai sumaišykite su keptais grybais. Padalinkite į 6 dalis ir suformuokite kotletus.
  • Reklama
  • Kojas įdarykite malta mėsa ir grybais. Atsargiai užlenkite kraštą, kad įdaras liktų viduje.
    7. Kojas įdarykite malta mėsa ir grybais. Atsargiai užlenkite kraštą, kad įdaras liktų viduje.
  • Įdarytas šlauneles dėkite ant kepimo skardos, siūle žemyn. Aptepkite augaliniu aliejumi ir kepkite orkaitėje 40 minučių 200 laipsnių temp...
    8. Įdarytas šlauneles dėkite ant kepimo skardos, siūle žemyn. Aptepkite augaliniu aliejumi ir kepkite orkaitėje 40 minučių 200 laipsnių temperatūroje.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai