Kiaulienos nugarinė su obuoliais ir cinamonu
5 (1 įvertinimai)
3 Porcijos
2 val.
Apie receptą
Šio recepto patogumas yra tas, kad kiaulienos nugarinė kepama orkaitėje. Minimalios darbo sąnaudos – maksimalus skonis. Obuoliai suteikia malonų skonį. Išbandykite! Nugarinę geriausia virti gaminti, nepjaustant gabalėliais. Taip ji bus sultingesnė. Gaminimui rinkitės saldžiarūgščio skonio obuolius. Pagal skonį jie derės su mėsa.
Paskirtis: Vakarienės receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Mėsa /
# VaisiaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Kiaulienos nugarinė300 gramų
-
Obuoliai2 vnt
-
Svogūnai1 vnt
-
Obuolių sultys150 mililitrų
-
Augalinis aliejus20 mililitrų
-
Maltas cinamonas1/3 arbatinio šaukštelio
-
Druskapagal skonį
-
Prieskoniaipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite reikiamus ingredientus.
-
2. Dubenyje sumaišykite smulkintą svogūną su cinamonu, druska ir prieskoniais. Supilkite obuolių sultis ir augalinį aliejų. Gautame padaže pamarinuokite mėsą ir palikite pastovėti 1-2 valandas.
-
Reklama
-
3. Obuoliams išpjaukite šerdį ir supjaustykite griežinėliais.
-
4. Ant folijos dėkite kiaulienos nugarinę su svogūnu ir marinatu. Aplink sudėkite supjaustytus obuolius. Uždenkite folija ir pašaukite į 180 laipsnių orkaitę apie 50 minučių.
-
Reklama
-
5. Kiaulienos nugarinę supjaustykite gabalėliais ir patiekite. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama