Kiaulienos kumpis keptas folijoje

Kiaulienos kumpis keptas folijoje

5 (3 įvertinimai)

6 Porcijos
2 val.

Apie receptą

Parduotuvėse pirkti kokybiškus mėsos gaminius – nemaža užduotis, tačiau juos nesunkiai pasigaminsite namuose. Aš jums papasakosiu, kaip kepti kiaulienos kumpį, orkaitėje folijoje. Kepti kumpį folijoje nėra sunkiau nei įprastą patiekalą. Žiūrėkite nuoseklias recepto instrukcijas, pridėkite prieskonių pagal savo skonį.

Receptai pagal ingredientus: # Mėsa
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kumpis
    1 kilogramas
  • Utsko
    suneli
  • Pipirų mišinys
    0.5 arbatinio šaukštelio
  • Paprika
    0.5 arbatinio šaukštelio
  • Kajano pipirai
    0.5 arbatinio šaukštelio
  • Garstyčios
    1 arbatinis šaukštelis
  • Česnakai
    4~5 skiltelės
  • Druska
    1 arbatinis šaukštelis
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite savo ingredientus.
    1. Paruoškite savo ingredientus.
  • Kumpio gabalėlyje padarykite įpjovimus ir įdarykite juos česnaku.
    2. Kumpio gabalėlyje padarykite įpjovimus ir įdarykite juos česnaku.
  • Reklama
  • Visas kumpio puses pabarstykite prieskoniais ir pipirais.
    3. Visas kumpio puses pabarstykite prieskoniais ir pipirais.
  • Kumpį aptepkite garstyčiomis ir druska.
    4. Kumpį aptepkite garstyčiomis ir druska.
  • Reklama
  • Paimkite foliją, ant folijos uždėkite kepimo popierių, ant jo padėkite mėsą.
    5. Paimkite foliją, ant folijos uždėkite kepimo popierių, ant jo padėkite mėsą.
  • Pirmiausia mėsą suvyniokite į kepimo popierių.
    6. Pirmiausia mėsą suvyniokite į kepimo popierių.
  • Reklama
  • Apvyniokite kumpį folija ir sandariai uždarykite siūles. Dėkite į šaldytuvą kelioms valandoms, kad mėsa pasimarinuotų, tada kepkite 160-1...
    7. Apvyniokite kumpį folija ir sandariai uždarykite siūles. Dėkite į šaldytuvą kelioms valandoms, kad mėsa pasimarinuotų, tada kepkite 160-180 laipsnių temperatūroje pusantros valandos.
  • Po pusantros valandos kepimo išimkite kumpį, atidarykite foliją ir kepimo popierių, užpilkite gautu sultiniu ir kepkite dar 30 minučių to...
    8. Po pusantros valandos kepimo išimkite kumpį, atidarykite foliją ir kepimo popierių, užpilkite gautu sultiniu ir kepkite dar 30 minučių toje pačioje temperatūroje. Tada išjunkite orkaitę, iš karto neišimkite, leiskite mėsai atvėsti iki kambario temperatūros orkaitėje.
  • Reklama
  • Patiekite kumpį visiškai atvėsusį, su žolelėmis ir šviežiomis daržovėmis. Puikus priedas būtų garstyčios, krienai ar kečupas.
    9. Patiekite kumpį visiškai atvėsusį, su žolelėmis ir šviežiomis daržovėmis. Puikus priedas būtų garstyčios, krienai ar kečupas.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (3 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai