Kiaulienos kumpis keptas folijoje
5 (3 įvertinimai)
6 Porcijos
2 val.
Apie receptą
Parduotuvėse pirkti kokybiškus mėsos gaminius – nemaža užduotis, tačiau juos nesunkiai pasigaminsite namuose. Aš jums papasakosiu, kaip kepti kiaulienos kumpį, orkaitėje folijoje. Kepti kumpį folijoje nėra sunkiau nei įprastą patiekalą. Žiūrėkite nuoseklias recepto instrukcijas, pridėkite prieskonių pagal savo skonį.
Paskirtis: Vakarienės receptai
Receptai pagal ingredientus:
# MėsaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Kumpis1 kilogramas
-
Utskosuneli
-
Pipirų mišinys0.5 arbatinio šaukštelio
-
Paprika0.5 arbatinio šaukštelio
-
Kajano pipirai0.5 arbatinio šaukštelio
-
Garstyčios1 arbatinis šaukštelis
-
Česnakai4~5 skiltelės
-
Druska1 arbatinis šaukštelis
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite savo ingredientus.
-
2. Kumpio gabalėlyje padarykite įpjovimus ir įdarykite juos česnaku.
-
Reklama
-
3. Visas kumpio puses pabarstykite prieskoniais ir pipirais.
-
4. Kumpį aptepkite garstyčiomis ir druska.
-
Reklama
-
5. Paimkite foliją, ant folijos uždėkite kepimo popierių, ant jo padėkite mėsą.
-
6. Pirmiausia mėsą suvyniokite į kepimo popierių.
-
Reklama
-
7. Apvyniokite kumpį folija ir sandariai uždarykite siūles. Dėkite į šaldytuvą kelioms valandoms, kad mėsa pasimarinuotų, tada kepkite 160-180 laipsnių temperatūroje pusantros valandos.
-
8. Po pusantros valandos kepimo išimkite kumpį, atidarykite foliją ir kepimo popierių, užpilkite gautu sultiniu ir kepkite dar 30 minučių toje pačioje temperatūroje. Tada išjunkite orkaitę, iš karto neišimkite, leiskite mėsai atvėsti iki kambario temperatūros orkaitėje.
-
Reklama
-
9. Patiekite kumpį visiškai atvėsusį, su žolelėmis ir šviežiomis daržovėmis. Puikus priedas būtų garstyčios, krienai ar kečupas.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (3 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama