Kiaulienos karka rankovėje
4.5 (7 įvertinimai)
1 Porcija
8 val.
Apie receptą
Siūlau receptą, kaip iškepti kiaulienos karką rankovėje. Patiekalai, kepami rankovėje, yra labai sultingi dėl to, kad jie troškinasi savo sultyse. Visos sultys ir prieskoniai išlieka ir neišteka, todėl patiekalas išeina labai skanus. Kaip garnyrą galite patiekti keptas daržoves arba lengvas daržovių salotas.
Paskirtis: Vakarienės receptai
Receptai pagal ingredientus:
# MėsaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Karka1 gabalas (1~1,5 kilogramo)
-
Česnakai3 vnt
-
Druska1 žiupsnelis
-
Provanso žolės1 valgomasis šaukštas
-
Imbieras½ arbatinio šaukštelio
-
Malti pipirai½ arbatinio šaukštelio
-
Rafinuotas aliejus2 šaukštai
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Kruopščiai nuplaukite karką, nubraukite odą ir nusausinkite.
-
2. Visoje karkoje padarome pjūvius. Česnaką nuvalome, į kiekvieną pjūvį dedame po 1 skiltelę.
-
Reklama
-
3. Marinatui dubenyje sumaišyti druską, žoleles, imbierą, pipirus ir kelias per spaudą perspaustas česnako skilteles.
-
4. Į prieskonius įpilkite rafinuoto aliejaus.
-
Reklama
-
5. Gautu marinatu ištepkite visą karką.
-
6. Mėsą dedame į rankovę, surišame. Mėsą nakčiai padėkite į šaldytuvą. Tada išimame iš šaldytuvo, paliekame sušilti iki kambario temperatūros ir dedame į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę 2 valandoms.
-
Reklama
-
7. Baigiant kepti, perpjaukite rankovę, kad susidarytų plutelė. Skanaus!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 4.5/5 (7 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama