Kiaulienos ir vištienos liulia kebabas

Kiaulienos ir vištienos liulia kebabas

4.2 (4 įvertinimai)

4 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Skanus, sultingas ir aromatingas liulia kebabas orkaitėje. Puikus pasirinkimas sočiam užkandžiui ar vakarienei. Galima patiekti ir ant šventinio stalo. Kiauliena ir vištiena yra puikaus skonio, todėl jas galima derinti gaminant liulia kebabą. Tai tobulas derinys. Kiauliena suteikia sultingumo, o vištiena padaro patiekalą švelnesnį.

Receptai pagal ingredientus: # Mėsa / #
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kiauliena
    400 gramų
  • Vištienos filė
    400 gramų
  • Svogūnai
    2 vnt
  • Aliejus
    20 Gramas
  • Druska
    pagal skonį
  • Prieskoniai
    pagal skonį
  • Mediniai iešmai
    8 vnt
Reklama
Gaminimo eiga
  • Prieš pradėdami gaminti, paruoškite visus ingredientus. Mėsą, kiaulieną ir vištieną imkite be kaulų. Galima padaryti su trupučiu riebalų....
    1. Prieš pradėdami gaminti, paruoškite visus ingredientus. Mėsą, kiaulieną ir vištieną imkite be kaulų. Galima padaryti su trupučiu riebalų. Dėl to patiekalas bus sultingesnis.
  • Medinius iešmelius užpilkite vandeniu ir palikite 30-60 min. Tai būtina, kad kepant orkaitėje jie permirktų ir nesudegtų.
    2. Medinius iešmelius užpilkite vandeniu ir palikite 30-60 min. Tai būtina, kad kepant orkaitėje jie permirktų ir nesudegtų.
  • Reklama
  • Vištieną ir kiaulieną sumalkite.
    3. Vištieną ir kiaulieną sumalkite.
  • Svogūną nulupkite ir nuplaukite šaltame vandenyje. Tada kuo smulkiau supjaustykite svogūną. Jo nereikia sukti per mėsmalę. Slenkant jis i...
    4. Svogūną nulupkite ir nuplaukite šaltame vandenyje. Tada kuo smulkiau supjaustykite svogūną. Jo nereikia sukti per mėsmalę. Slenkant jis išskirs sultis, o faršas taps skystesnis.
  • Reklama
  • Į maltą mėsą suberkite susmulkintą svogūną. Įdėkite druskos ir prieskonių pagal skonį. Kaip prieskonius galite dėti maltų paprikų ir džio...
    5. Į maltą mėsą suberkite susmulkintą svogūną. Įdėkite druskos ir prieskonių pagal skonį. Kaip prieskonius galite dėti maltų paprikų ir džiovintų žolelių.
  • Kruopščiai sumaišykite visus ingredientus. Išmuškite mėsos mišinį į dubens dugną, kad jis sutirštėtų. Tai būtina, kad galutiniame produkt...
    6. Kruopščiai sumaišykite visus ingredientus. Išmuškite mėsos mišinį į dubens dugną, kad jis sutirštėtų. Tai būtina, kad galutiniame produkte esanti malta mėsa geriau išlaikytų formą ir nesuirtų kepant.
  • Reklama
  • Rankas patepkite augaliniu aliejumi ir ant medinių iešmelių suformuokite mėsos dešreles. Kepimo skardą ištepkite augaliniu aliejumi ir an...
    7. Rankas patepkite augaliniu aliejumi ir ant medinių iešmelių suformuokite mėsos dešreles. Kepimo skardą ištepkite augaliniu aliejumi ir ant jos sudėkite iešmelius su dešrelėmis. Pašaukite į orkaitę, įkaitintą iki 180 laipsnių, apie 40 minučių. Vadovaukitės savo orkaite.
  • Paruošti kebabai šiek tiek susitrauks ir taps patrauklios auksinės spalvos. Sudėkite juos į lėkštę ir patiekite.
    8. Paruošti kebabai šiek tiek susitrauks ir taps patrauklios auksinės spalvos. Sudėkite juos į lėkštę ir patiekite.
  • Reklama
  • Patiekalą galite papildyti šviežiomis daržovėmis.
    9. Patiekalą galite papildyti šviežiomis daržovėmis.
  • Gero apetito!
    10. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 4.2/5 (4 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai