Kiaulienos iešmeliai
5 (1 įvertinimai)
1 Porcija
1 val.
Apie receptą
Labai paprastas iešmelių receptas, mėsa gali neilgai marinuotis, bet galiausiai šašlykas labai švelnus ir kvapnus. Tokius šašlykus, jei oras staiga pablogės, galite kepti namuose keptuvėje. Daugelis šefų nepataria marinuojant mėsą naudoti įprastą actą, jie rekomenduoja naudoti obuolių sidro actą. Bet aš nelabai mėgstu obuolių sidro acto skonį ir aromatą, todėl gana dažnai šašlykus kepu su įprastu 9% actu. Jei taip pat norite kebabo su lengvu rūgštumu, atkreipiu jūsų dėmesį į skanaus kiaulienos kebabo su actu receptą.
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# MėsaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Kiauliena1 kilogramas
-
Malta paprika1 arbatinis šaukštelis
-
Prieskoniai mėsai1 arbatinis šaukštelis
-
Druska0,5 arbatinio šaukštelio
-
Actas0,5 šaukštai
-
Vanduo2 šaukštai
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Mėsą nuplaukite ir supjaustykite gabalėliais (apie 3,5 cm).
-
2. Šašlykams naudoju prieskonius mėsai, kuriuose jau yra maltų juodųjų pipirų, džiovintų bazilikų, aitriųjų pipirų, maltų kmynų, čiobrelių. Prieskonius galite rinktis pagal savo skonį. Tačiau būtinai naudokite papriką, ji mėsai suteikia ne tik skonį, bet ir spalvą.
-
Reklama
-
3. Sumaišykite visus prieskonius, actą ir vandenį.
-
4. O gautame marinate kruopščiai apvoliokite visus mėsos gabalus. Mėsą marinuoti bent 1 val.
-
Reklama
-
5. Tada mėsą suveriame ant iešmelių ir kepame ant žarijų. Jei šašlyką kepate orkaitėje ar keptuvėje, suveriame ant medinių iešmelių, kurie iš anksto pamirkomi vandenyje.
-
6. Skanus šašlykas paruoštas!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama