Kiaulienos eskalopai keptuvėje
3.5 (4 įvertinimai)
3 Porcijos
25 min.
Apie receptą
Sultinga ir neįtikėtinai skani mėsa su kiaulienos eskalopų receptu keptuvėje jau šiandien ant jūsų stalo! Nėra nieko geriau už tinkamai iškeptą skanią mėsą. Galima valgyti ir tokį, patiekti su daržovėmis ar bet kokiu garnyru. Norint kepti kiaulienos eskalopus keptuvėje, reikės gero kiaulienos gabalėlio – geriausia, žinoma, nugarinė. Pagrindinė gero eskalopo paslaptis – tinkamai išmušti mėsą. Pažvelkime į receptą su nuotraukomis.
Paskirtis: Vakarienės receptai
Receptai pagal ingredientus:
# MėsaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Kiaulienos nugarinė700 gramų
-
Druska ir pipiraipagal skonį
-
Aliejuspagal poreikį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Mėsą nuplaukite ir nusausinkite.
-
2. Supjaustykite 3 cm storio gabalėliais.
-
Reklama
-
3. Apvyniokite jį plėvele ir gerai išplakite.
-
4. Kraštelius nupjaukite, kad kepdami gabalėliai nesusiraitytų.
-
Reklama
-
5. Pagardinkite druska ir pipirais.
-
6. Kepti patartina sausoje keptuvėje, bet galima įpilti šiek tiek aliejaus.
-
Reklama
-
7. Kepkite 5 minutes iš abiejų pusių ant gana stiprios ugnies. Taigi mūsų kiaulienos eskalopai keptuvėje yra paruošti! Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 3.5/5 (4 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama