Kiaulienos eskalopai keptuvėje

Kiaulienos eskalopai keptuvėje

3.5 (4 įvertinimai)

3 Porcijos
25 min.

Apie receptą

Sultinga ir neįtikėtinai skani mėsa su kiaulienos eskalopų receptu keptuvėje jau šiandien ant jūsų stalo! Nėra nieko geriau už tinkamai iškeptą skanią mėsą. Galima valgyti ir tokį, patiekti su daržovėmis ar bet kokiu garnyru. Norint kepti kiaulienos eskalopus keptuvėje, reikės gero kiaulienos gabalėlio – geriausia, žinoma, nugarinė. Pagrindinė gero eskalopo paslaptis – tinkamai išmušti mėsą. Pažvelkime į receptą su nuotraukomis.

Receptai pagal ingredientus: # Mėsa
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kiaulienos nugarinė
    700 gramų
  • Druska ir pipirai
    pagal skonį
  • Aliejus
    pagal poreikį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Mėsą nuplaukite ir nusausinkite.
    1. Mėsą nuplaukite ir nusausinkite.
  • Supjaustykite 3 cm storio gabalėliais.
    2. Supjaustykite 3 cm storio gabalėliais.
  • Reklama
  • Apvyniokite jį plėvele ir gerai išplakite.
    3. Apvyniokite jį plėvele ir gerai išplakite.
  • Kraštelius nupjaukite, kad kepdami gabalėliai nesusiraitytų.
    4. Kraštelius nupjaukite, kad kepdami gabalėliai nesusiraitytų.
  • Reklama
  • Pagardinkite druska ir pipirais.
    5. Pagardinkite druska ir pipirais.
  • Kepti patartina sausoje keptuvėje, bet galima įpilti šiek tiek aliejaus.
    6. Kepti patartina sausoje keptuvėje, bet galima įpilti šiek tiek aliejaus.
  • Reklama
  • Kepkite 5 minutes iš abiejų pusių ant gana stiprios ugnies. Taigi mūsų kiaulienos eskalopai keptuvėje yra paruošti! Gero apetito!
    7. Kepkite 5 minutes iš abiejų pusių ant gana stiprios ugnies. Taigi mūsų kiaulienos eskalopai keptuvėje yra paruošti! Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 3.5/5 (4 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai