Kiaulienos dešrelės su petražolėmis

Kiaulienos dešrelės su petražolėmis

5 (1 įvertinimai)

2 Porcijos
8 val.

Apie receptą

Naminės dešrelės – ne parduotuvės pusgaminiai, o puikus patiekalas. Kiaulienos dešrelės su petražolėmis, česnakais ir pipirais teisėtai laikomos vienu skaniausių slavų virtuvės patiekalų. Pas mus retai ant stalo atsiranda parduotuvės pusgaminiai. Bet jei labai nori, verdu ne mažiau skanių naminių kiaulienos dešrelių su petražolėmis. Šis receptas yra pats paprasčiausias, kokį esu matęs, ir šiandien aš jums parodysiu, kaip pasigaminti šį skanėstą. Jei nuspręsite virti dešreles, tada pasiruoškite iš anksto, malta mėsa turi stovėti šaldytuve 6 ar daugiau valandų, kad būtų prisotinta prieskoniais. Turiu pagrindinį receptą su minimaliu prieskonių kiekiu. Galite pridėti mėgstamų prieskonių. Dešreles kepame be apvalkalo. Kad kepant nesuirtų, faršą gerai išplakite. Tokias dešreles galima kepti ant grotelių, yra labai sultingos ir mega skanios. Gero apetito!

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Mėsa
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Malta kiauliena
    500 gramų
  • Druska
    1 arbatinis šaukštelis
  • Česnakai
    2 skiltelės
  • Petražolės
    1 ryšulėlis
  • Raudoni malti pipirai
    1/2 arbatinio šaukštelio
  • Malti juodieji pipirai
    1/2 arbatinio šaukštelio
  • Saldžioji paprika
    1 arbatinis šaukštelis
Reklama
Gaminimo eiga
  • Nuplaukite petražoles ir smulkiai supjaustykite. Nulupkite česnaką ir sutraiškykite per spaudą. Sumaišykite su visais kitais ingredientais.
    1. Nuplaukite petražoles ir smulkiai supjaustykite. Nulupkite česnaką ir sutraiškykite per spaudą. Sumaišykite su visais kitais ingredientais.
  • Viską gerai išmaišyti iki vientisos masės. Maltą mėsą plakite 5 minutes.
    2. Viską gerai išmaišyti iki vientisos masės. Maltą mėsą plakite 5 minutes.
  • Reklama
  • Tada faršą dėkite į šaldytuvą 6-8 valandoms, o geriausia nakčiai.
    3. Tada faršą dėkite į šaldytuvą 6-8 valandoms, o geriausia nakčiai.
  • Padalinkite mėsą į 8 vienodas dalis. Kiekvieną gabaliuką rankomis suformuokite į dešrą. Ir sudėkite kepti į įkaitintą keptuvę.
    4. Padalinkite mėsą į 8 vienodas dalis. Kiekvieną gabaliuką rankomis suformuokite į dešrą. Ir sudėkite kepti į įkaitintą keptuvę.
  • Reklama
  • Apkepkite dešreles iš visų pusių iki auksinės rudos spalvos, kiekviena apie 2-3 minutes. Galima patiekti.
    5. Apkepkite dešreles iš visų pusių iki auksinės rudos spalvos, kiekviena apie 2-3 minutes. Galima patiekti.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai