Kiaulienos dešrelės su petražolėmis
5 (1 įvertinimai)
Apie receptą
Naminės dešrelės – ne parduotuvės pusgaminiai, o puikus patiekalas. Kiaulienos dešrelės su petražolėmis, česnakais ir pipirais teisėtai laikomos vienu skaniausių slavų virtuvės patiekalų. Pas mus retai ant stalo atsiranda parduotuvės pusgaminiai. Bet jei labai nori, verdu ne mažiau skanių naminių kiaulienos dešrelių su petražolėmis. Šis receptas yra pats paprasčiausias, kokį esu matęs, ir šiandien aš jums parodysiu, kaip pasigaminti šį skanėstą. Jei nuspręsite virti dešreles, tada pasiruoškite iš anksto, malta mėsa turi stovėti šaldytuve 6 ar daugiau valandų, kad būtų prisotinta prieskoniais. Turiu pagrindinį receptą su minimaliu prieskonių kiekiu. Galite pridėti mėgstamų prieskonių. Dešreles kepame be apvalkalo. Kad kepant nesuirtų, faršą gerai išplakite. Tokias dešreles galima kepti ant grotelių, yra labai sultingos ir mega skanios. Gero apetito!
-
Reikalingi ingredientai:
-
Malta kiauliena500 gramų
-
Druska1 arbatinis šaukštelis
-
Česnakai2 skiltelės
-
Petražolės1 ryšulėlis
-
Raudoni malti pipirai1/2 arbatinio šaukštelio
-
Malti juodieji pipirai1/2 arbatinio šaukštelio
-
Saldžioji paprika1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo eiga
-
1. Nuplaukite petražoles ir smulkiai supjaustykite. Nulupkite česnaką ir sutraiškykite per spaudą. Sumaišykite su visais kitais ingredientais.
-
2. Viską gerai išmaišyti iki vientisos masės. Maltą mėsą plakite 5 minutes.
-
Reklama
-
3. Tada faršą dėkite į šaldytuvą 6-8 valandoms, o geriausia nakčiai.
-
4. Padalinkite mėsą į 8 vienodas dalis. Kiekvieną gabaliuką rankomis suformuokite į dešrą. Ir sudėkite kepti į įkaitintą keptuvę.
-
Reklama
-
5. Apkepkite dešreles iš visų pusių iki auksinės rudos spalvos, kiekviena apie 2-3 minutes. Galima patiekti.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama