Kiaulienos antrekotas
5 (3 įvertinimai)
4 Porcijos
45 min.
Apie receptą
Sotus ir skanus keptas mėsos gabalas – geriausias patiekalas pietums. Paruošiamas greitai iš pačių prieinamiausių ingredientų. Išbandykite ir jūs! Paruoštą patiekalą papildykite šviežiomis daržovėmis arba mėgstamu padažu. Patiekite iš karto karštą! Toks mėsos gaminimo būdas patiks daugeliui.
Paskirtis: Vakarienės receptai
Receptai pagal ingredientus: Reklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Kiauliena900 gramų
-
Kiaušiniai2 vnt.
-
Miltai1/2 stiklinės
-
Augalinis aliejus50 gramų
-
Druskapagal skonį
-
Prieskoniaipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Prieš pradedant gaminti, paruoškite reikalingus ingredientus. -
2. Į dubenį suberkite miltus ir sumaišykite su druska bei prieskoniais. Kaip prieskonius galite naudoti maltą papriką ir džiovintą česnaką. -
Reklama
-
3. Kitoje dubenyje šiek tiek plakite kiaušinius iki lengvos putos. -
4. Mėsą supjaustykite porcijų gabalėliais. -
Reklama
-
5. Kiekvieną mėsos gabalėlį uždenkite plėvele ir atsargiai plakite virtuviniu plaktuku. -
6. Apvoliokite mėsą miltuose, panardinkite į kiaušinį. Tada dar kartą į miltus ir kiaušinį. -
Reklama
-
7. Įkaitintoje keptuvėje įpilkite šiek tiek augalinio aliejaus ir sudėkite mėsą. -
8. Kepkite kiaulieną po 2–3 minutes iš kiekvienos pusės, kol gražiai paruduos. -
Reklama
-
9. Paruoštą mėsą dėkite ant popierinio rankšluosčio, kad sugertų perteklinį aliejų.
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama




















