Kiaulienos antrekotas

Kiaulienos antrekotas

5 (3 įvertinimai)

4 Porcijos
45 min.

Apie receptą

Sotus ir skanus keptas mėsos gabalas – geriausias patiekalas pietums. Paruošiamas greitai iš pačių prieinamiausių ingredientų. Išbandykite ir jūs! Paruoštą patiekalą papildykite šviežiomis daržovėmis arba mėgstamu padažu. Patiekite iš karto karštą! Toks mėsos gaminimo būdas patiks daugeliui.

Receptai pagal ingredientus:
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kiauliena
    900 gramų
  • Kiaušiniai
    2 vnt.
  • Miltai
    1/2 stiklinės
  • Augalinis aliejus
    50 gramų
  • Druska
    pagal skonį
  • Prieskoniai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Prieš pradedant gaminti, paruoškite reikalingus ingredientus.
    1. Prieš pradedant gaminti, paruoškite reikalingus ingredientus.
  • Į dubenį suberkite miltus ir sumaišykite su druska bei prieskoniais. Kaip prieskonius galite naudoti maltą papriką ir džiovintą česnaką.
    2. Į dubenį suberkite miltus ir sumaišykite su druska bei prieskoniais. Kaip prieskonius galite naudoti maltą papriką ir džiovintą česnaką.
  • Reklama
  • Kitoje dubenyje šiek tiek plakite kiaušinius iki lengvos putos.
    3. Kitoje dubenyje šiek tiek plakite kiaušinius iki lengvos putos.
  • Mėsą supjaustykite porcijų gabalėliais.
    4. Mėsą supjaustykite porcijų gabalėliais.
  • Reklama
  • Kiekvieną mėsos gabalėlį uždenkite plėvele ir atsargiai plakite virtuviniu plaktuku.
    5. Kiekvieną mėsos gabalėlį uždenkite plėvele ir atsargiai plakite virtuviniu plaktuku.
  • Apvoliokite mėsą miltuose, panardinkite į kiaušinį. Tada dar kartą į miltus ir kiaušinį.
    6. Apvoliokite mėsą miltuose, panardinkite į kiaušinį. Tada dar kartą į miltus ir kiaušinį.
  • Reklama
  • Įkaitintoje keptuvėje įpilkite šiek tiek augalinio aliejaus ir sudėkite mėsą.
    7. Įkaitintoje keptuvėje įpilkite šiek tiek augalinio aliejaus ir sudėkite mėsą.
  • Kepkite kiaulieną po 2–3 minutes iš kiekvienos pusės, kol gražiai paruduos.
    8. Kepkite kiaulieną po 2–3 minutes iš kiekvienos pusės, kol gražiai paruduos.
  • Reklama
  • Paruoštą mėsą dėkite ant popierinio rankšluosčio, kad sugertų perteklinį aliejų.
    9. Paruoštą mėsą dėkite ant popierinio rankšluosčio, kad sugertų perteklinį aliejų.
  • Skanaus!
    10. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (3 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
Babos receptai
Autorius: Babos receptai

„Babos receptai“ – tai ne vieno žmogaus, o ištisos kartų išminties kolekcija. Čia rasite autentiškus, laiko patikrintus patiekalus, kuriuos mūsų močiutės ir prosenelės gamino dešimtmečiais. Šie receptai yra kruopščiai renkami ir išsaugomi, siekiant perduoti lietuvių kulinarinį paveldą. Kiekvienas patiekalas pasižymi paprastumu, natūraliais ingredientais ir garantuotu skoniu, kuris primena vaikystę. Tai klasika, kuri niekada nepaves ir kuria galima pasitikėti. Sekite Facebook

  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai