Kiauliena troškinta su kmynais

Kiauliena troškinta su kmynais

5 (2 įvertinimai)

6 Porcijos
1 val. 30 min.

Apie receptą

Jei nebijote aštrių patiekalų, patariu išbandyti šią šaunią kiaulienos troškinio su kmynais ir čili pipirais gaminimo versiją. Pakartokite tai savo virtuvėje. Nuostabus receptas! Tai puikus patiekalas, paprastas ir sotus. Kalbant apie čili, kiekis priklauso ir nuo jūsų skonio pageidavimų, ir nuo pipirų aštrumo. Mėsa turi būti pikantiška, o ne nepakeliamai aštri. Baigiant troškinti galima įdėti smulkiai pjaustytų bulvių, morkų, cukinijų, taip pat, pavyzdžiui, šaldytų žirnelių ar kukurūzų.

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Mėsa
Reklama
Desrainis24.lt
Desrainis24.lt
  • Reikalingi ingredientai:

  • Čili
    1~4 vnt
  • Aliejus
    1 arbatinis šaukštelis
  • Kiauliena
    1 kilogramas
  • Svogūnas
    1 vnt
  • Kuminas
    1 arbatinis šaukštelis
  • Česnakai
    2~4 skiltelės
  • Buljonas
    1 litras
  • Druska, žolelės, priedai
    pagal skonį (kukurūzai, žirniai, daržovės nebūtinai)
Reklama
Gaminimo eiga
  • Papriką apkepkite ant dujų iš visų pusių. Šiek tiek atvėsinkite, nulupkite odelę ir pašalinkite sėklas.
    1. Papriką apkepkite ant dujų iš visų pusių. Šiek tiek atvėsinkite, nulupkite odelę ir pašalinkite sėklas.
  • Įkaitinkite šiek tiek augalinio aliejaus. Sudėkite kubeliais pjaustytą kiaulieną.
    2. Įkaitinkite šiek tiek augalinio aliejaus. Sudėkite kubeliais pjaustytą kiaulieną.
  • Reklama
  • Kepkite ant stiprios ugnies iki auksinės rudos spalvos.
    3. Kepkite ant stiprios ugnies iki auksinės rudos spalvos.
  • Kol kas mėsą išimkite ir atidėkite į šalį. Tuo tarpu 5 minutes maišydami pakepinkite susmulkintą svogūną ir česnaką.
    4. Kol kas mėsą išimkite ir atidėkite į šalį. Tuo tarpu 5 minutes maišydami pakepinkite susmulkintą svogūną ir česnaką.
  • Reklama
  • Grąžinkite mėsą, įberkite kapotos paprikos.
    5. Grąžinkite mėsą, įberkite kapotos paprikos.
  • Įberkite druskos, kmynų ir kitų prieskonių pagal skonį, supilkite sultinį ir troškinkite ant vidutinės ugnies apie valandą, kol mėsa sumi...
    6. Įberkite druskos, kmynų ir kitų prieskonių pagal skonį, supilkite sultinį ir troškinkite ant vidutinės ugnies apie valandą, kol mėsa suminkštės.
  • Reklama
  • Šiuo atveju į receptą taip pat pridedami kukurūzai, sauja moliūgų sėklų ir susmulkintos žolelės. Gero apetito!
    7. Šiuo atveju į receptą taip pat pridedami kukurūzai, sauja moliūgų sėklų ir susmulkintos žolelės. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai