Kiauliena troškinta su džiovintomis slyvomis

Kiauliena troškinta su džiovintomis slyvomis

5 (1 įvertinimai)

4 Porcijos
1 val. 30 min.

Apie receptą

Tai klasikinis kiaulienos, troškintos su džiovintomis slyvomis ir daržovėmis, receptas. Šis patiekalas ne tik nepaprastai skanus, bet ir labai sveikas, o paruošiamas gana greitai ir paprastai. Šį receptą, jei pageidaujama, galima papildyti bulvėmis. Taip gausite sočius pietus ar vakarienę visai šeimai. Kitos daržovės taip pat gali būti visiškai įvairios.

Receptai pagal ingredientus: # Mėsa / # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Lašiniai
    100 gramų
  • Kiauliena
    350 gramų
  • Svogūnai
    1~2 vnt
  • Morka
    1~2 vnt
  • Raudonas vynas
    100 mililitrų
  • Česnakai
    2~3 skiltelės
  • Slyvos
    20~25 vnt
  • Rozmarino šakelė
    2~3 vnt
  • Lauro lapas
    1~2 vnt
  • Druska
    pagal skonį
  • Pipirai
    pagal skonį
  • Bulvės
    4~5 vnt (neprivaloma)
Reklama
Gaminimo eiga
  • Pirmiausia reikia paimti nedidelį gabalėlį lašinių ir susmulkinti. Jei norite, galite naudoti, pavyzdžiui, šoninę. Lašinius sudėkite į sa...
    1. Pirmiausia reikia paimti nedidelį gabalėlį lašinių ir susmulkinti. Jei norite, galite naudoti, pavyzdžiui, šoninę. Lašinius sudėkite į sausą keptuvę ir pakepinkite. Kai lašiniai ištirps, atsargiai išimkite juos iš keptuvės ir kuriam laikui atidėkite.
  • Kiaulieną nuplaukite ir nusausinkite. Supjaustykite porcijomis ir sudėkite į keptuvę, kurioje yra riebalų. Kepkite ant stiprios ugnies ik...
    2. Kiaulieną nuplaukite ir nusausinkite. Supjaustykite porcijomis ir sudėkite į keptuvę, kurioje yra riebalų. Kepkite ant stiprios ugnies iki auksinės rudos spalvos.
  • Reklama
  • Mėsą pasūdykite, pipiruokite pagal skonį ir atsargiai išimkite iš keptuvės. Taip pat kurį laiką reikia atidėti.
    3. Mėsą pasūdykite, pipiruokite pagal skonį ir atsargiai išimkite iš keptuvės. Taip pat kurį laiką reikia atidėti.
  • Nulupkite ir susmulkinkite česnaką. Sudėkite į keptuvę, kurioje buvo kepama mėsa.
    4. Nulupkite ir susmulkinkite česnaką. Sudėkite į keptuvę, kurioje buvo kepama mėsa.
  • Reklama
  • Svogūną ir morką nulupkite ir supjaustykite dideliais gabalėliais. Dėkite į keptuvę su česnaku ir kepkite 3-5 minutes.
    5. Svogūną ir morką nulupkite ir supjaustykite dideliais gabalėliais. Dėkite į keptuvę su česnaku ir kepkite 3-5 minutes.
  • Tuo tarpu slyvas reikia kruopščiai nuplauti ir šiek tiek nusausinti.
    6. Tuo tarpu slyvas reikia kruopščiai nuplauti ir šiek tiek nusausinti.
  • Reklama
  • Dabar galite grąžinti mėsą į keptuvę ir įdėti džiovintų slyvų. Supilkite šiek tiek raudonojo vyno. Įberkite šiek tiek druskos ir pipirų p...
    7. Dabar galite grąžinti mėsą į keptuvę ir įdėti džiovintų slyvų. Supilkite šiek tiek raudonojo vyno. Įberkite šiek tiek druskos ir pipirų pagal skonį. Pridėkite rozmarinų, lauro lapų ir kitų prieskonių pagal skonį.
  • Jei norite, lašinius galite grąžinti į keptuvę ir taip pat įpilti šiek tiek sultinio. Uždenkite dangčiu ir troškinkite ant silpnos ugnies...
    8. Jei norite, lašinius galite grąžinti į keptuvę ir taip pat įpilti šiek tiek sultinio. Uždenkite dangčiu ir troškinkite ant silpnos ugnies, kol iškeps. Į keptuvę galima įdėti ir nuskustų bei vidutinio dydžio bulvių, tuomet troškintai kiaulienai garnyro nereikės.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai