Užkandis Kriauklės iš sluoksniuotos tešlos su įdaru

Užkandis Kriauklės iš sluoksniuotos tešlos su įdaru

5 (1 įvertinimai)

4 Porcijos
50 min.

Apie receptą

Ruošiame šventinį ir skanų užkandį, idealiai tinkantį visiems svečiams - „Kriaukles“ iš sluoksniuotos tešlos su įdaru. Receptas yra paprastas ir lengvas, tai gali padaryti visi. Kaip įdarą galite naudoti bet kokį variantą, tačiau šiandien siūlau naudoti kiaušinius, kumpį, lydytą sūrį, šiek tiek česnako ir majonezo – tai puikus pasirinkimas užkandžiui užpildyti. Pagrindas bus traškus, o įdaras, priešingai, bus švelnus ir patrauklus. Esu tikra, kad šis užkandis patiks visiems.

Receptai pagal ingredientus:
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Sluoksniuota tešla
    300 gramų
  • Lydytas sūris
    80 gramų
  • Kumpis
    150 gramų
  • Majonezas
    40 gramų
  • Česnakai
    1 skiltelė
  • Virti kiaušiniai
    2 vnt
  • Aliejus
    1 šaukštas
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus reikalingus ingredientus. Kiaušinius virkite 12 minučių. Kiaušinius atvėsinkite ir nulupkite. Įkaitinkite orkaitę ir nus...
    1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus. Kiaušinius virkite 12 minučių. Kiaušinius atvėsinkite ir nulupkite. Įkaitinkite orkaitę ir nustatykite 180 laipsnių temperatūrą.
  • Sluoksniuotą tešlą šiek tiek iškočiokite ir stikline išpjaukite mažo skersmens apskritimus.
    2. Sluoksniuotą tešlą šiek tiek iškočiokite ir stikline išpjaukite mažo skersmens apskritimus.
  • Reklama
  • Kepkite tešlos apskritimus 15-17 minučių 180 laipsnių temperatūroje. Tada leiskite jiems šiek tiek atvėsti.
    3. Kepkite tešlos apskritimus 15-17 minučių 180 laipsnių temperatūroje. Tada leiskite jiems šiek tiek atvėsti.
  • Kumpį supjaustykite mažais gabalėliais ir sudėkite į lėkštę. Taip pat virtus kiaušinius sutarkuokite smulkia tarka ir sudėkite į dubenį.
    4. Kumpį supjaustykite mažais gabalėliais ir sudėkite į lėkštę. Taip pat virtus kiaušinius sutarkuokite smulkia tarka ir sudėkite į dubenį.
  • Reklama
  • Lydytą sūrį ir česnako skiltelę taip pat sutarkuokite smulkia tarka.
    5. Lydytą sūrį ir česnako skiltelę taip pat sutarkuokite smulkia tarka.
  • Įdėkite majonezo, pagal skonį galite pridėti druskos ir pipirų.
    6. Įdėkite majonezo, pagal skonį galite pridėti druskos ir pipirų.
  • Reklama
  • Viską išmaišyti. Įdaras paruoštas.
    7. Viską išmaišyti. Įdaras paruoštas.
  • Kiekvieną tešlos gabalėlį perpjaukite išilgai, bet ne iki galo. Užpildykite paruoštu įdaru. Patiekite užkandį.
    8. Kiekvieną tešlos gabalėlį perpjaukite išilgai, bet ne iki galo. Užpildykite paruoštu įdaru. Patiekite užkandį.
  • Reklama
  • Gero apetito!
    9. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai