Kiauliena su raugintais agurkais, troškinta garstyčių padaže

Kiauliena su raugintais agurkais, troškinta garstyčių padaže

5 (2 įvertinimai)

3 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Labai skanus kiaulienos receptas. Mėsa yra minkšta ir skani. Puikus pasirinkimas pietums ir vakarienei. Rekomenduoju išbandyti! Tai labai skanus ir sotus patiekalas, kuris patiks visai šeimai. Galima patiekti su įvairiais garnyrais. Prie jo puikiai tinka daržovių salotos. Apskritai tokiu būdu galite gaminti ne tik kiaulieną, bet ir jautieną ar vištieną.

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Mėsa
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kiauliena
    1 kilogramas
  • Svogūnai
    1 vnt
  • Marinuoti agurkai
    3~4 vnt
  • Garstyčios
    2 šaukštai
  • Pomidorų pasta
    2 šaukštai
  • Vanduo
    1~2 stiklinės
  • Prieskoniai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Supjaustykite kiaulieną ir kepkite ant stiprios ugnies iki auksinės rudos spalvos.
    1. Supjaustykite kiaulieną ir kepkite ant stiprios ugnies iki auksinės rudos spalvos.
  • Suberkite susmulkintą svogūną ir viską kartu pakepinkite 2-3 minutes.
    2. Suberkite susmulkintą svogūną ir viską kartu pakepinkite 2-3 minutes.
  • Reklama
  • Tada suberkite tarkuotus raugintus agurkus.
    3. Tada suberkite tarkuotus raugintus agurkus.
  • Atskirai sumaišykite garstyčias, pomidorų pastą ir vandenį.
    4. Atskirai sumaišykite garstyčias, pomidorų pastą ir vandenį.
  • Reklama
  • Į mėsą įpilkite padažo, taip pat druskos ir prieskonių pagal skonį. Troškinkite ant silpnos ugnies, uždengę dangčiu, 30 minučių.
    5. Į mėsą įpilkite padažo, taip pat druskos ir prieskonių pagal skonį. Troškinkite ant silpnos ugnies, uždengę dangčiu, 30 minučių.
  • Bulvių košė yra puikus garnyras. Gero apetito!
    6. Bulvių košė yra puikus garnyras. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai