Kiauliena su raugintais agurkais, troškinta garstyčių padaže
5 (2 įvertinimai)
3 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Labai skanus kiaulienos receptas. Mėsa yra minkšta ir skani. Puikus pasirinkimas pietums ir vakarienei. Rekomenduoju išbandyti! Tai labai skanus ir sotus patiekalas, kuris patiks visai šeimai. Galima patiekti su įvairiais garnyrais. Prie jo puikiai tinka daržovių salotos. Apskritai tokiu būdu galite gaminti ne tik kiaulieną, bet ir jautieną ar vištieną.
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# MėsaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Kiauliena1 kilogramas
-
Svogūnai1 vnt
-
Marinuoti agurkai3~4 vnt
-
Garstyčios2 šaukštai
-
Pomidorų pasta2 šaukštai
-
Vanduo1~2 stiklinės
-
Prieskoniaipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Supjaustykite kiaulieną ir kepkite ant stiprios ugnies iki auksinės rudos spalvos.
-
2. Suberkite susmulkintą svogūną ir viską kartu pakepinkite 2-3 minutes.
-
Reklama
-
3. Tada suberkite tarkuotus raugintus agurkus.
-
4. Atskirai sumaišykite garstyčias, pomidorų pastą ir vandenį.
-
Reklama
-
5. Į mėsą įpilkite padažo, taip pat druskos ir prieskonių pagal skonį. Troškinkite ant silpnos ugnies, uždengę dangčiu, 30 minučių.
-
6. Bulvių košė yra puikus garnyras. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama