Kiauliena raudoname padaže
5 (1 įvertinimai)
5 Porcijos
50 min.
Apie receptą
Ši nuostabi mėsa raudoname padaže tiks ne tik kasdienei vakarienei, bet ir šventiniam stalui. Patiekalas išeina apetitiškas, sultingas ir aromatingas. Tai gana greitai ir lengvai paruošiama. Jei galvojate, ką gaminti su kiauliena, atkreipkite dėmesį į šį receptą. Be to, patiekalas yra neįtikėtinai paprastas, gana greitai paruošiamas ir su juo susidoros net naujokė namų šeimininkė. Kiauliena švelni, skani, aromatinga ir sultinga. Šis patiekalas puikiai tiks sotiems pietums ar vakarienei kartu su bulvių, dribsnių ar makaronų garnyru.
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Mėsa /
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Kiauliena700 gramų
-
Svogūnai1 vnt
-
Morkos1 vnt
-
Saldžioji paprika1 vnt
-
Pomidorų pasta2 šaukštai
-
Grietinė2 šaukštai
-
Druskapagal skonį
-
Paprika1 arbatinis šaukštelis
-
Provanso žolelės0.5 arbatinio šaukštelio
-
Vanduo2 stiklinės
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus ingredientus.
-
2. Kiaulieną, svogūną ir pipirus supjaustykite kubeliais. Morkas sutarkuokite tarka.
-
Reklama
-
3. Mėsą apkepkite keptuvėje su nedideliu kiekiu aliejaus.
-
4. Suberkite druską, prieskonius, papriką.
-
Reklama
-
5. Suberkite susmulkintą svogūną ir kartu pakepinkite.
-
6. Suberkite morkas, išmaišykite, pakepinkite 2-3 minutes.
-
Reklama
-
7. Suberkite smulkintas paprikas. Kepkite 2-3 minutes.
-
8. Įdėkite pomidorų pastos ir grietinės.
-
Reklama
-
9. Supilkite 2 stiklines vandens. Įberkite šiek tiek druskos.
-
10. Troškinkite ant silpnos ugnies 20 minučių.
-
Reklama
-
11. Kiauliena raudoname padaže yra paruošta. Patiekite su bet kokiu garnyru.
-
12. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama