Kiauliena raudoname padaže

Kiauliena raudoname padaže

5 (1 įvertinimai)

5 Porcijos
50 min.

Apie receptą

Ši nuostabi mėsa raudoname padaže tiks ne tik kasdienei vakarienei, bet ir šventiniam stalui. Patiekalas išeina apetitiškas, sultingas ir aromatingas. Tai gana greitai ir lengvai paruošiama. Jei galvojate, ką gaminti su kiauliena, atkreipkite dėmesį į šį receptą. Be to, patiekalas yra neįtikėtinai paprastas, gana greitai paruošiamas ir su juo susidoros net naujokė namų šeimininkė. Kiauliena švelni, skani, aromatinga ir sultinga. Šis patiekalas puikiai tiks sotiems pietums ar vakarienei kartu su bulvių, dribsnių ar makaronų garnyru.

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Mėsa / # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kiauliena
    700 gramų
  • Svogūnai
    1 vnt
  • Morkos
    1 vnt
  • Saldžioji paprika
    1 vnt
  • Pomidorų pasta
    2 šaukštai
  • Grietinė
    2 šaukštai
  • Druska
    pagal skonį
  • Paprika
    1 arbatinis šaukštelis
  • Provanso žolelės
    0.5 arbatinio šaukštelio
  • Vanduo
    2 stiklinės
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus ingredientus.
    1. Paruoškite visus ingredientus.
  • Kiaulieną, svogūną ir pipirus supjaustykite kubeliais. Morkas sutarkuokite tarka.
    2. Kiaulieną, svogūną ir pipirus supjaustykite kubeliais. Morkas sutarkuokite tarka.
  • Reklama
  • Mėsą apkepkite keptuvėje su nedideliu kiekiu aliejaus.
    3. Mėsą apkepkite keptuvėje su nedideliu kiekiu aliejaus.
  • Suberkite druską, prieskonius, papriką.
    4. Suberkite druską, prieskonius, papriką.
  • Reklama
  • Suberkite susmulkintą svogūną ir kartu pakepinkite.
    5. Suberkite susmulkintą svogūną ir kartu pakepinkite.
  • Suberkite morkas, išmaišykite, pakepinkite 2-3 minutes.
    6. Suberkite morkas, išmaišykite, pakepinkite 2-3 minutes.
  • Reklama
  • Suberkite smulkintas paprikas. Kepkite 2-3 minutes.
    7. Suberkite smulkintas paprikas. Kepkite 2-3 minutes.
  • Įdėkite pomidorų pastos ir grietinės.
    8. Įdėkite pomidorų pastos ir grietinės.
  • Reklama
  • Supilkite 2 stiklines vandens. Įberkite šiek tiek druskos.
    9. Supilkite 2 stiklines vandens. Įberkite šiek tiek druskos.
  • Troškinkite ant silpnos ugnies 20 minučių.
    10. Troškinkite ant silpnos ugnies 20 minučių.
  • Reklama
  • Kiauliena raudoname padaže yra paruošta. Patiekite su bet kokiu garnyru.
    11. Kiauliena raudoname padaže yra paruošta. Patiekite su bet kokiu garnyru.
  • Gero apetito!
    12. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
Lina Rom
Autorius: Lina Rom

Lina yra aistringa namų virtuvės šefė, kurios didžiausias malonumas – dalintis išbandytais ir mylimais šeimos receptais. Ji specializuojasi greitai ir lengvai paruošiamais, bet visada skaniais patiekalais, puikiai tinkančiais užsiėmusioms šeimoms. Linos patirtis kulinarijoje augo kartu su jos šeima, o dabar ji savo praktiškais patarimais ir nuoširdžiais receptais dalinasi su gaminimas.lt skaitytojais. Jos tikslas – įkvėpti kiekvieną atrasti gaminimo džiaugsmą. Sekite Facebook

  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai