Kiauliena rankovėje
5 (1 įvertinimai)
4 Porcijos
2 val.
Apie receptą
Iškepta mėsa rankovėje gaunasi sultinga, skani ir aromatinga. Marinato nenaudojame. Užtenka druskos ir prieskonių. Mėsa tiesiog iškeps savo sultyse. Nieko papildomo. Paprasta ir skanu! Kepimui puikus pasirinkimas yra kiaulienos sprandinė. Joje yra šiek tiek riebalų, kurie įsiskverbs į mėsą iš vidaus. Dėl to gatavas patiekalas bus gana sultingas. Rinkitės prieskonius pagal savo skonį, jie suteiks pagrindinį aromatą.
Paskirtis: Vakarienės receptai
Receptai pagal ingredientus:
# MėsaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Kiaulienos sprandinė1.5 kilogramo
-
Džiovintas bazilikas1 arbatinis šaukštelis
-
Paprika1 arbatinis šaukštelis
-
Augalinis aliejus20 gramų
-
Druskapagal skonį
-
Pipiraipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus ingredientus.
-
2. Mėsą nuplaukite po tekančiu vandeniu ir nusausinkite popieriniais rankšluosčiais.
-
Reklama
-
3. Mėsą pabarstykite druska ir maltais pipirais.
-
4. Tada sudėkite džiovintą baziliką ir papriką. Įtrinkite mėsą visais prieskoniais.
-
Reklama
-
5. Mėsą iš visų pusių aptepkite augaliniu aliejumi ir sudėkite į kepimo maišelį.
-
6. Užriškite maišelį iš abiejų pusių, kad mėsa liktų viduje. Įdėkite į metalinį kepimo indą ir kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 1,5 valandos.
-
Reklama
-
7. Kepimo pabaigoje prapjaukite kepimo maišelį ir leiskite mėsai apskrusti dar 15 minučių.
-
8. Paruoštą mėsą galima patiekti iš karto. Karšta ji labai sultinga.
-
Reklama
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama