Kiauliena rankovėje

Kiauliena rankovėje

5 (1 įvertinimai)

4 Porcijos
2 val.

Apie receptą

Iškepta mėsa rankovėje gaunasi sultinga, skani ir aromatinga. Marinato nenaudojame. Užtenka druskos ir prieskonių. Mėsa tiesiog iškeps savo sultyse. Nieko papildomo. Paprasta ir skanu! Kepimui puikus pasirinkimas yra kiaulienos sprandinė. Joje yra šiek tiek riebalų, kurie įsiskverbs į mėsą iš vidaus. Dėl to gatavas patiekalas bus gana sultingas. Rinkitės prieskonius pagal savo skonį, jie suteiks pagrindinį aromatą.

Receptai pagal ingredientus: # Mėsa
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kiaulienos sprandinė
    1.5 kilogramo
  • Džiovintas bazilikas
    1 arbatinis šaukštelis
  • Paprika
    1 arbatinis šaukštelis
  • Augalinis aliejus
    20 gramų
  • Druska
    pagal skonį
  • Pipirai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus ingredientus.
    1. Paruoškite visus ingredientus.
  • Mėsą nuplaukite po tekančiu vandeniu ir nusausinkite popieriniais rankšluosčiais.
    2. Mėsą nuplaukite po tekančiu vandeniu ir nusausinkite popieriniais rankšluosčiais.
  • Reklama
  • Mėsą pabarstykite druska ir maltais pipirais.
    3. Mėsą pabarstykite druska ir maltais pipirais.
  • Tada sudėkite džiovintą baziliką ir papriką. Įtrinkite mėsą visais prieskoniais.
    4. Tada sudėkite džiovintą baziliką ir papriką. Įtrinkite mėsą visais prieskoniais.
  • Reklama
  • Mėsą iš visų pusių aptepkite augaliniu aliejumi ir sudėkite į kepimo maišelį.
    5. Mėsą iš visų pusių aptepkite augaliniu aliejumi ir sudėkite į kepimo maišelį.
  • Užriškite maišelį iš abiejų pusių, kad mėsa liktų viduje. Įdėkite į metalinį kepimo indą ir kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėj...
    6. Užriškite maišelį iš abiejų pusių, kad mėsa liktų viduje. Įdėkite į metalinį kepimo indą ir kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 1,5 valandos.
  • Reklama
  • Kepimo pabaigoje prapjaukite kepimo maišelį ir leiskite mėsai apskrusti dar 15 minučių.
    7. Kepimo pabaigoje prapjaukite kepimo maišelį ir leiskite mėsai apskrusti dar 15 minučių.
  • Paruoštą mėsą galima patiekti iš karto. Karšta ji labai sultinga.
    8. Paruoštą mėsą galima patiekti iš karto. Karšta ji labai sultinga.
  • Reklama
  • Skanaus!
    9. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai