Kesadilija su grybais
5 (1 įvertinimai)
4 Porcijos
30 min.
Apie receptą
Kesadilijos yra universalus meksikietiškas patiekalas, kurį galima užpildyti įvairiais ingredientais ir patiekti tiek pusryčiams, tiek vakarienei kaip užkandis ar pagrindinis patiekalas. Kesadilija su grybais, kaip jau rašiau, yra universalus Pietų Amerikos virtuvės patiekalas. Norint paruošti šį patiekalą, reikia dviejų pagrindinių komponentų – tortilijų arba nedidelių kvietinių pyragėlių ir įdaro. Įdaras gali būti visiškai kitoks ir neįprastas. Čia veikia picos gaminimo principas – galima dėti bet ką (kas yra šaldytuve), bet svarbu, kad būtų sūrio. Sėkmės!
Paskirtis: Receptai pusryčiams
Receptai pagal ingredientus: Reklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Tortilijos4 vnt
-
Kiaušiniai3 vnt
-
Dideli grybai4 vnt
-
Aliejus4 arbatiniai šaukšteliai (kepimui)
-
Druska, pipirai, prieskoniaiPagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Grybus gerai nuplaukite. Nusausinkite ir supjaustykite. Tada kepkite juos keptuvėje svieste, kol suminkštės. Tada atidėkite grybus į šalį.
-
2. Kiaušinius išplakti su pienu. Omleto gaminimas keptuvėje. Kuo didesnė keptuvė, tuo geriau, omletas turi būti kuo plonesnis. Padėkite į šalį.
-
Reklama
-
3. Užpildome tortilijas. Dedame susmulkintą omletą, grybus, tarkuotą sūrį. Sulenkite per pusę ir dėkite į keptuvę su aliejumi. Kesadiliją apkepkite ant mažos ugnies iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos. Tai turi būti padaryta gana greitai ir mikliai, tortilija gali lengvai ir greitai perdegti.
-
4. Kepant sūris turi gerai išsilydyti ir kesadilijos vidus suslies, tačiau tortiliją su įdaru apversti itin sunku, iš jo gali pradėti byrėti viskas.
-
Reklama
-
5. Kesadilijos su grybais yra paruoštos!
-
6. Supjaustykite ir patiekite su padažu. Skanaus!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama