Keptuvėje kepti kiaulienos kepsniai
5 (1 įvertinimai)
3-6 Porcijos
30 min.
Apie receptą
Ar norite šiek tiek atnaujinti įprastą meniu? Jūsų dėmesiui pristatau nuostabų karštą patiekalą, kuris gali būti patiekiamas kiekvieną dieną ir ant šventinio stalo. Labai rekomenduoju šį paprastą receptą! Noriu parodyti, kaip pasigaminti kiaulienos kepsnį su svogūnais ir aštriu padažu. Patiekalas nuostabiai dera, pavyzdžiui, su daržovėmis ar ryžiais, nors pagal skonį galima rinktis ir kitą garnyrą. Sūrių, saldžių ir aštrių natų derinys su mėsa išties nuostabus! Jei dar neišbandėte, tai tikrai verta!
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Mėsa /
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Kiaulienos kepsniai6 vnt
-
Augalinis aliejus1 valgomasis šaukštas
-
Sviestas1 valgomasis šaukštas
-
Sojų padažas5~6 šaukštai
-
Medus1 šaukštas
-
Aštrus padažaspagal skonį
-
Svogūnas1 vnt
-
Druska ir pipiraipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Mėsą nuplaukite ir nusausinkite. Šiek tiek druskos ir pipirų. Sudėkite kepsnius į keptuvę su įkaitintu augaliniu aliejumi ir sviestu.
-
2. Ant vidutinės ugnies apkepkite mėsą iš abiejų pusių iki gražios auksinės rudos spalvos.
-
Reklama
-
3. Svogūną nulupkite, susmulkinkite ir suberkite į keptuvę.
-
4. Sukratykite keptuvę, kad ji tolygiai pasiskirstytų. Kepkite dar 3-4 minutes.
-
Reklama
-
5. Supilkite sojų padažą.
-
6. Įdėkite medaus.
-
Reklama
-
7. Ir pagal skonį aštraus padažo.
-
8. Dar kelias minutes troškinkite ant vidutinės ugnies, retkarčiais pakratydami keptuvę, kol mėsa visiškai iškeps.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama