Keptuvėje kepti kiaulienos kepsniai

Keptuvėje kepti kiaulienos kepsniai

5 (1 įvertinimai)

3-6 Porcijos
30 min.

Apie receptą

Ar norite šiek tiek atnaujinti įprastą meniu? Jūsų dėmesiui pristatau nuostabų karštą patiekalą, kuris gali būti patiekiamas kiekvieną dieną ir ant šventinio stalo. Labai rekomenduoju šį paprastą receptą! Noriu parodyti, kaip pasigaminti kiaulienos kepsnį su svogūnais ir aštriu padažu. Patiekalas nuostabiai dera, pavyzdžiui, su daržovėmis ar ryžiais, nors pagal skonį galima rinktis ir kitą garnyrą. Sūrių, saldžių ir aštrių natų derinys su mėsa išties nuostabus! Jei dar neišbandėte, tai tikrai verta!

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Mėsa / # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kiaulienos kepsniai
    6 vnt
  • Augalinis aliejus
    1 valgomasis šaukštas
  • Sviestas
    1 valgomasis šaukštas
  • Sojų padažas
    5~6 šaukštai
  • Medus
    1 šaukštas
  • Aštrus padažas
    pagal skonį
  • Svogūnas
    1 vnt
  • Druska ir pipirai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Mėsą nuplaukite ir nusausinkite. Šiek tiek druskos ir pipirų. Sudėkite kepsnius į keptuvę su įkaitintu augaliniu aliejumi ir sviestu.
    1. Mėsą nuplaukite ir nusausinkite. Šiek tiek druskos ir pipirų. Sudėkite kepsnius į keptuvę su įkaitintu augaliniu aliejumi ir sviestu.
  • Ant vidutinės ugnies apkepkite mėsą iš abiejų pusių iki gražios auksinės rudos spalvos.
    2. Ant vidutinės ugnies apkepkite mėsą iš abiejų pusių iki gražios auksinės rudos spalvos.
  • Reklama
  • Svogūną nulupkite, susmulkinkite ir suberkite į keptuvę.
    3. Svogūną nulupkite, susmulkinkite ir suberkite į keptuvę.
  • Sukratykite keptuvę, kad ji tolygiai pasiskirstytų. Kepkite dar 3-4 minutes.
    4. Sukratykite keptuvę, kad ji tolygiai pasiskirstytų. Kepkite dar 3-4 minutes.
  • Reklama
  • Supilkite sojų padažą.
    5. Supilkite sojų padažą.
  • Įdėkite medaus.
    6. Įdėkite medaus.
  • Reklama
  • Ir pagal skonį aštraus padažo.
    7. Ir pagal skonį aštraus padažo.
  • Dar kelias minutes troškinkite ant vidutinės ugnies, retkarčiais pakratydami keptuvę, kol mėsa visiškai iškeps.
    8. Dar kelias minutes troškinkite ant vidutinės ugnies, retkarčiais pakratydami keptuvę, kol mėsa visiškai iškeps.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai