Keptos bulvės su mėsa

Keptos bulvės su mėsa

5 (1 įvertinimai)

4 Porcijos
40 min.

Apie receptą

Keptos bulvės su mėsa yra pats paprasčiausias patiekalas, kurį gali paruošti net pradedantieji kulinarijos versle. Labai paprastas, sotus, riebus ir skanus. Galima sakyti, paprastos kaimiškos virtuvės patiekalas. Po bet kokių atostogų beveik visada šaldytuve jau būna iškepta, bet kažkodėl nesuvalgyta mėsa. Gatavą mėsą sunaudoju ruošdama tokius patiekalus. Keptos bulvės su mėsa – patiekalas labai paprastas ir grubus, šiek tiek riebus, bet ne mažiau skanus.

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Daržovės / # Mėsa
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Bulvės
    4 vnt
  • Svogūnai
    1 vnt
  • Sviestas
    2 šaukštai
  • Česnakai
    1 skiltelė
  • Prieskoniai
    Pagal skonį (paprika, čiobreliai)
  • Žalumynai
    pagal skonį
  • Druska, pipirai
    pagal skonį
  • Paruošta mėsa
    300 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
  • Nuvalome bulves ir svogūnus. Bulves supjaustykite vidutinio dydžio kubeliais, svogūną – gana smulkiai.
    1. Nuvalome bulves ir svogūnus. Bulves supjaustykite vidutinio dydžio kubeliais, svogūną – gana smulkiai.
  • Puode įkaitiname truputį sviesto, dedame bulves, kepame 4-5 minutes ant vidutinės-stiprios ugnies.
    2. Puode įkaitiname truputį sviesto, dedame bulves, kepame 4-5 minutes ant vidutinės-stiprios ugnies.
  • Reklama
  • Tada sumažinkite ugnį iki vidutinės, suberkite svogūną.
    3. Tada sumažinkite ugnį iki vidutinės, suberkite svogūną.
  • Išmaišykite ir kepkite 10-15 minučių ant vidutinės ugnies, kol bulvės bus beveik paruoštos. Nepamirškite nuolat maišyti.
    4. Išmaišykite ir kepkite 10-15 minučių ant vidutinės ugnies, kol bulvės bus beveik paruoštos. Nepamirškite nuolat maišyti.
  • Reklama
  • Tuo tarpu vidutinio dydžio kubeliais supjaustome gatavą mėsą - karbonadus, kepsnius ar dar ką nors, kas liko po vakarykštės vakarienės.
    5. Tuo tarpu vidutinio dydžio kubeliais supjaustome gatavą mėsą - karbonadus, kepsnius ar dar ką nors, kas liko po vakarykštės vakarienės.
  • Kai bulvės bus beveik paruoštos, į keptuvę suberkite smulkiai supjaustytą česnaką. Kepkite vieną minutę, kol pasirodys česnako aromatas.
    6. Kai bulvės bus beveik paruoštos, į keptuvę suberkite smulkiai supjaustytą česnaką. Kepkite vieną minutę, kol pasirodys česnako aromatas.
  • Reklama
  • Sudėkite kubeliais supjaustytą mėsą.
    7. Sudėkite kubeliais supjaustytą mėsą.
  • Kai bulvės, svogūnai ir mėsa gerai susimaišys, į keptuvę įpilkite šiek tiek, maždaug pusę puodelio, vandens.
    8. Kai bulvės, svogūnai ir mėsa gerai susimaišys, į keptuvę įpilkite šiek tiek, maždaug pusę puodelio, vandens.
  • Reklama
  • Suberkite prieskonius, druską, pipirus ir virkite, kol išgaruos vanduo.
    9. Suberkite prieskonius, druską, pipirus ir virkite, kol išgaruos vanduo.
  • Galiausiai suberkite smulkiai pjaustytus žalumynus, išmaišykite – nukelkite nuo ugnies.
    10. Galiausiai suberkite smulkiai pjaustytus žalumynus, išmaišykite – nukelkite nuo ugnies.
  • Reklama
  • Keptos bulvės su mėsa yra paruoštos. Skanaus!
    11. Keptos bulvės su mėsa yra paruoštos. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai