Keptos bulvės su lašinukais
5 (1 įvertinimai)
2 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Su šviežiais kiaulienos lašinukais galite pagaminti sotų ir neįtikėtinai skanų pagrindinį patiekalą. Klasikinis variantas – keptos bulvės lašinukais ir svogūnais. Šis patiekalas puikiai tinka visai šeimai. Kepti bulves galima ir augaliniu aliejumi, tačiau su lašinukais yra žymiai skaniau. Vos per valandą ant stalo turėsite sotų ir gardų kaimišką patiekalą.
Paskirtis: Vakarienės receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Daržovės /
# MėsaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Bulvės3~5 vnt
-
Svogūnas1~2 vnt
-
Kiaulienos lašiniai300 gramų
-
Druskapagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Supjaustykite kiaulieną storomis juostelėmis ir sudėkite jas į keptuvę. Mūsų tikslas – kad ji šiek tiek apskrustų. Norėdami tai padaryti, kepkite ją keptuvėje be aliejaus ir ant silpnos ugnies. Palaipsniui kiauliena apskrus.
-
2. Tuo tarpu supjaustykite bulves. Pjaustymo būdą galite pasirinkti patys. Aš pasirinkau kubelius, nes taip jos greičiau iškepa.
-
Reklama
-
3. Kai kiaulienos lašiniai ištirps, sudėkite bulves. Smulkiai supjaustykite svogūną ir sudėkite į keptuvę.
-
4. Kepkite, kol bulvės suminkštės. Druską berkite pačioje pabaigoje. Jei bersite iš karto, bulvės sudegs, todėl geriausia tai daryti pačioje pabaigoje.
-
Reklama
-
5. Keptas bulves patiekti karštas su marinuotais agurkais arba šviežių daržovių salotomis.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama