Kepti marinuoti agurkai
5 (1 įvertinimai)
2 Porcijos
15 min.
Apie receptą
Jeigu nebijote eksperimentų ir esate pasiruošę išbandyti kažką naujo, tuomet siūlau pasigaminti keptų marinuotų agurkų. Susidomėjote? Tai paprasta, greita, nebrangi ir labai originalu! Iš karto pasakysiu, kad užkandis gana specifinis ir patiks ne visiems. Bet verta pabandyti bent kartą. Pavyzdžiui, kaip įvairūs alaus užkandžiai, šie agurkai bus kaip tik.
Paskirtis: Užkandžių receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Daržovės /
# MiltaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Marinuoti agurkai2 vnt
-
Kiaušinis1 vnt
-
Miltai1~2 šaukštai
-
Aliejuspagal poreikį
-
Druskažiupsnelis
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite savo ingredientus.
-
2. Į nedidelį dubenį įmuškite kiaušinį, įberkite žiupsnelį druskos (nepamirškite, kad agurkai jau pasūdyti) ir miltus.
-
Reklama
-
3. Viską gerai išmaišykite, kad susidarytų vienalytė tešla. Jei per skysta, įberkite dar miltį. Jei tiršta, įpilkite šiek tiek vandens.
-
4. Agurkus supjaustykite mažais gabalėliais.
-
Reklama
-
5. Kiekvieną gabalėlį pamirkykite tešloje ir dėkite į keptuvę su įkaitintu augaliniu aliejumi.
-
6. Apkepkite agurkus ant vidutinės ugnies iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos.
-
Reklama
-
7. Padėkite iškeptus agurkus ant popierinės servetėlės ir gerai nusausinkite likusį aliejų.
-
8. Tai tiek, galima patiekti keptus raugintus agurkus.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama