Kepti marinuoti agurkai

Kepti marinuoti agurkai

5 (1 įvertinimai)

2 Porcijos
15 min.

Apie receptą

Jeigu nebijote eksperimentų ir esate pasiruošę išbandyti kažką naujo, tuomet siūlau pasigaminti keptų marinuotų agurkų. Susidomėjote? Tai paprasta, greita, nebrangi ir labai originalu! Iš karto pasakysiu, kad užkandis gana specifinis ir patiks ne visiems. Bet verta pabandyti bent kartą. Pavyzdžiui, kaip įvairūs alaus užkandžiai, šie agurkai bus kaip tik.

Receptai pagal ingredientus: # Daržovės / # Miltai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Marinuoti agurkai
    2 vnt
  • Kiaušinis
    1 vnt
  • Miltai
    1~2 šaukštai
  • Aliejus
    pagal poreikį
  • Druska
    žiupsnelis
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite savo ingredientus.
    1. Paruoškite savo ingredientus.
  • Į nedidelį dubenį įmuškite kiaušinį, įberkite žiupsnelį druskos (nepamirškite, kad agurkai jau pasūdyti) ir miltus.
    2. Į nedidelį dubenį įmuškite kiaušinį, įberkite žiupsnelį druskos (nepamirškite, kad agurkai jau pasūdyti) ir miltus.
  • Reklama
  • Viską gerai išmaišykite, kad susidarytų vienalytė tešla. Jei per skysta, įberkite dar miltį. Jei tiršta, įpilkite šiek tiek vandens.
    3. Viską gerai išmaišykite, kad susidarytų vienalytė tešla. Jei per skysta, įberkite dar miltį. Jei tiršta, įpilkite šiek tiek vandens.
  • Agurkus supjaustykite mažais gabalėliais.
    4. Agurkus supjaustykite mažais gabalėliais.
  • Reklama
  • Kiekvieną gabalėlį pamirkykite tešloje ir dėkite į keptuvę su įkaitintu augaliniu aliejumi.
    5. Kiekvieną gabalėlį pamirkykite tešloje ir dėkite į keptuvę su įkaitintu augaliniu aliejumi.
  • Apkepkite agurkus ant vidutinės ugnies iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos.
    6. Apkepkite agurkus ant vidutinės ugnies iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos.
  • Reklama
  • Padėkite iškeptus agurkus ant popierinės servetėlės ​​ir gerai nusausinkite likusį aliejų.
    7. Padėkite iškeptus agurkus ant popierinės servetėlės ​​ir gerai nusausinkite likusį aliejų.
  • Tai tiek, galima patiekti keptus raugintus agurkus.
    8. Tai tiek, galima patiekti keptus raugintus agurkus.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
Deimantė Lu
Autorius: Deimantė Lu

Deimantė yra „gaminimas.lt“ komandos narė, kurios sritis – saldumynai, kepiniai ir modernūs patiekalai. Ji nuolat eksperimentuoja virtuvėje, ieškodama naujų skonių derinių ir tobulų receptų. Deimantė turi ilgametę maisto tinklaraščio rašymo patirtį, puikiai išmano ingredientų mokslą ir dalinasi savo žiniomis, kad kiekvienas pyragas ar sausainis pavyktų nepriekaištingai. Jos receptai yra tikslūs, aiškūs ir kviečia mėgautis kūryba virtuvėje Sekite Facebook

  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai