Keptas sūris
5 (3 įvertinimai)
2 Porcijos
15 min.
Apie receptą
Jei mėgstate sūrį, išbandykite kepta sūrį kaip užkandį, jo skonis gerokai skiriasi nuo nekepto sūrio. Išsikepti sūrį orkaitėje pagal šį receptą truks vos kelias dešimtis minučių, o sūrio skonis tikrai to vertas. Bus skanus užkandis ir atšalus.
Paskirtis: Užkandžių receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Pieno produktaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Sūris200 gramų
-
Duonos trupiniai3~4 šaukštai
-
Sezamo sėklos1 valgomasis šaukštas
-
Kiaušinis1 vnt
-
Augalinis aliejus3 šaukštai (kepimui)
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškime reikiamus ingridientus.
-
2. Aštriu peiliu supjaustykite sūrį griežinėliais. Sūrio storis yra nuo 0,5 iki 1 cm.
-
Reklama
-
3. Sumaišykite džiūvėsėlius su sezamo sėklomis. Suplakite kiaušinį šakute iki vientisos masės. Jei sūris nėra sūrus, plakant kiaušinius įmaišykite druskos pagal skonį.
-
4. Kiekvieną sūrio riekelę pamerkite į kiaušinį, tada į trupinių ir sezamo sėklų mišinį.
-
Reklama
-
5. Augalinį aliejų gerai pašildykite ant didelės ugnies, sumažinkite ugnį iki vidutinės ir išdėliokite sūrio riekeles. Greitai apkepkite iš visų pusių, kol apskrus.
-
6. Kepto sūrio skonis ne tik skiriasi, bet ir keičiasi jo tekstūrą. Būtinai išbandykite ir ant grotelių keptą sūrį!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (3 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama