Keptas moliūgas su medumi

Keptas moliūgas su medumi

5 (3 įvertinimai)

1-2 Porcijos
45 min.

Apie receptą

Noriu pasidalinti kepto moliūgo su medumi receptu. Esu tikras, kad šis desertas nepaliks jūsų abejingų! Moliūgas yra minkštas, kvapnus ir tirpstantis burnoje. Žemiau aš jums papasakosiu išsamiau, kaip gaminti keptą moliūgą su medumi. Šiam receptui tinka šviesus ir skystas medus, o saldūs desertiniai moliūgai. Galite naudoti bet kokius riešutus, bet ypač skanu su graikiniais, migdolais ar pekano riešutais. Užkandis paruošiamas paprastai ir greitai, tad būtinai paragaukite!

Receptai pagal ingredientus: # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Moliūgas
    300 gramų
  • Augalinis aliejus
    2 šaukštai
  • Miltai
    1~2 šaukštai
  • Riešutai
    20~40 gramų
  • Rudasis cukrus
    1 valgomasis šaukštas
  • Medus
    2~3 šaukštai
  • Cinamonas
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus ingredientus.
    1. Paruoškite visus ingredientus.
  • Moliūgą supjaustykite stambiais, maždaug 2-2,5 cm storio griežinėliais.
    2. Moliūgą supjaustykite stambiais, maždaug 2-2,5 cm storio griežinėliais.
  • Reklama
  • Gabaliukus pabarstykite cukrumi ir cinamonu. Apšlakstykite vandeniu, kad ištirptų cukrus.
    3. Gabaliukus pabarstykite cukrumi ir cinamonu. Apšlakstykite vandeniu, kad ištirptų cukrus.
  • Moliūgo gabalėlius apvoliokite miltuose.
    4. Moliūgo gabalėlius apvoliokite miltuose.
  • Reklama
  • Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi. Moliūgą apkepkite iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos.
    5. Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi. Moliūgą apkepkite iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos.
  • Tada sumažinkite temperatūrą iki minimumo ir kepkite moliūgą uždengę, kol jis taps minkštas. Patikrinkite pasirengimą šakute, ji turėtų l...
    6. Tada sumažinkite temperatūrą iki minimumo ir kepkite moliūgą uždengę, kol jis taps minkštas. Patikrinkite pasirengimą šakute, ji turėtų lengvai patekti į moliūgą. Kepdami griežinėlius periodiškai apverskite.
  • Reklama
  • Riešutus paskrudinkite sausoje keptuvėje ir stambiai supjaustykite peiliu.
    7. Riešutus paskrudinkite sausoje keptuvėje ir stambiai supjaustykite peiliu.
  • Moliūgą užpilkite medumi ir pabarstykite riešutais. Gero apetito!
    8. Moliūgą užpilkite medumi ir pabarstykite riešutais. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (3 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai