Keptas avokadas tešloje
5 (1 įvertinimai)
1 Porcija
15 min.
Apie receptą
Stebėtinai paprastas receptas, kuris parodys, kaip kepti avokadą. Švelnūs griežinėliai traškioje tešloje. Šį užkandį valgo net tie, kurie nemėgsta avokadų. Šis nuostabus kepto avokado receptas yra labai paprastas ir labai greitas. O avokadas toks skanus, kad jį valgys net tie, kurie nemėgsta šio vaisiaus. Traški plutelė ir subtilus kreminis avokadas viduje – tai puikus užkandis bet kokiai šventei.
Paskirtis: Užkandžių receptai
Receptai pagal ingredientus:
# VaisiaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Avokadas1 vnt
-
Kiaušiniai1 vnt
-
Kvietiniai miltai3~3,5 šaukštai (1,5
-
Džiūvėsėliai3 šaukštai
-
Malta paprika0,5 šaukštai
-
Druska0,5 arbatinio šaukštelio
-
Malti juodieji pipirai1~2 žiupsneliai
-
Krakmolas0,5 šaukštai
-
Augalinis aliejus1 stiklas
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Pirmiausia ant viryklės uždėkite nedidelę keptuvę su aliejumi, leiskite įkaisti. Avokadą nulupkite ir perpjaukite pusiau, išimkite kauliuką. Avokado puseles supjaustykite juostelėmis.
-
2. Į dubenį įmuškite kiaušinį, įpilkite 2 šaukštus vandens arba pieno, maltų juodųjų pipirų ir žiupsnelį druskos.
-
Reklama
-
3. O dabar suberkite 1,5 šaukšto miltų ir krakmolo, atsargiai, kad neliktų gumuliukų, išmaišykite šakute ar šluotele.
-
4. Džiūvėsėlius sumaišykite su malta paprika.
-
Reklama
-
5. Ant lentos suberkite likusius miltus, sumaišykite su žiupsneliu druskos. Avokado gabalėlius iš visų pusių apvoliokite miltuose.
-
6. Avokado gabalėlį išvoliojame tešloje iš visų pusių.
-
Reklama
-
7. Ir apvoliokite džiūvėsėliuose.
-
8. Dėti į keptuvę su karštu aliejumi ir apkepti iš visų pusių, kol apskrus.
-
Reklama
-
9. Apkeptus gabaliukus paskirstome ant popierinių servetėlių, leidžiame susigerti riebalams.
-
10. Patiekite su bet kokiu padažu. Skanus!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama