Keptas avokadas tešloje

Keptas avokadas tešloje

5 (1 įvertinimai)

1 Porcija
15 min.

Apie receptą

Stebėtinai paprastas receptas, kuris parodys, kaip kepti avokadą. Švelnūs griežinėliai traškioje tešloje. Šį užkandį valgo net tie, kurie nemėgsta avokadų. Šis nuostabus kepto avokado receptas yra labai paprastas ir labai greitas. O avokadas toks skanus, kad jį valgys net tie, kurie nemėgsta šio vaisiaus. Traški plutelė ir subtilus kreminis avokadas viduje – tai puikus užkandis bet kokiai šventei.

Receptai pagal ingredientus: # Vaisiai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Avokadas
    1 vnt
  • Kiaušiniai
    1 vnt
  • Kvietiniai miltai
    3~3,5 šaukštai (1,5
  • Džiūvėsėliai
    3 šaukštai
  • Malta paprika
    0,5 šaukštai
  • Druska
    0,5 arbatinio šaukštelio
  • Malti juodieji pipirai
    1~2 žiupsneliai
  • Krakmolas
    0,5 šaukštai
  • Augalinis aliejus
    1 stiklas
Reklama
Gaminimo eiga
  • Pirmiausia ant viryklės uždėkite nedidelę keptuvę su aliejumi, leiskite įkaisti. Avokadą nulupkite ir perpjaukite pusiau, išimkite kauliu...
    1. Pirmiausia ant viryklės uždėkite nedidelę keptuvę su aliejumi, leiskite įkaisti. Avokadą nulupkite ir perpjaukite pusiau, išimkite kauliuką. Avokado puseles supjaustykite juostelėmis.
  • Į dubenį įmuškite kiaušinį, įpilkite 2 šaukštus vandens arba pieno, maltų juodųjų pipirų ir žiupsnelį druskos.
    2. Į dubenį įmuškite kiaušinį, įpilkite 2 šaukštus vandens arba pieno, maltų juodųjų pipirų ir žiupsnelį druskos.
  • Reklama
  • O dabar suberkite 1,5 šaukšto miltų ir krakmolo, atsargiai, kad neliktų gumuliukų, išmaišykite šakute ar šluotele.
    3. O dabar suberkite 1,5 šaukšto miltų ir krakmolo, atsargiai, kad neliktų gumuliukų, išmaišykite šakute ar šluotele.
  • Džiūvėsėlius sumaišykite su malta paprika.
    4. Džiūvėsėlius sumaišykite su malta paprika.
  • Reklama
  • Ant lentos suberkite likusius miltus, sumaišykite su žiupsneliu druskos. Avokado gabalėlius iš visų pusių apvoliokite miltuose.
    5. Ant lentos suberkite likusius miltus, sumaišykite su žiupsneliu druskos. Avokado gabalėlius iš visų pusių apvoliokite miltuose.
  • Avokado gabalėlį išvoliojame tešloje iš visų pusių.
    6. Avokado gabalėlį išvoliojame tešloje iš visų pusių.
  • Reklama
  • Ir apvoliokite džiūvėsėliuose.
    7. Ir apvoliokite džiūvėsėliuose.
  • Dėti į keptuvę su karštu aliejumi ir apkepti iš visų pusių, kol apskrus.
    8. Dėti į keptuvę su karštu aliejumi ir apkepti iš visų pusių, kol apskrus.
  • Reklama
  • Apkeptus gabaliukus paskirstome ant popierinių servetėlių, leidžiame susigerti riebalams.
    9. Apkeptus gabaliukus paskirstome ant popierinių servetėlių, leidžiame susigerti riebalams.
  • Patiekite su bet kokiu padažu. Skanus!
    10. Patiekite su bet kokiu padažu. Skanus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai