Kepta sriuba žiemai
4.8 (5 įvertinimai)
4 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Ruošiame sveiką ruošinį žiemai, kuris yra labai skanus ir patrauklus – keptą sriubą. Vasarinės daržovės yra ypač aromatingos ir skanios, todėl jas iškepti sriubai puikiai tiks. Vasarinės daržovės jaunos, šviežios ir labai aromatingos, todėl užpilas bus skanesnis nei žieminių. Kepimui siūlau naudoti morkas, svogūnus ir aromatines paprikas. Žiemą šį ruošinį galite naudoti ne tik į sriubą, bet ir į troškinius, įvairius padažus.
Paskirtis: Konservavimo receptai
Receptai pagal ingredientus:
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Svogūnai200 gramų
-
Morkos300 gramų
-
Druska1 arbatinis šaukštelis
-
Cukrus1 arbatinis šaukštelis
-
Aliejus50 mililitrų
-
Paprika150~200 gramų
-
Actas2 šaukštai (9%)
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite savo ingredientus.
-
2. Visas morkas nulupkite ir nuplaukite, sutarkuokite smulkia tarka.
-
Reklama
-
3. Svogūną nulupkite, nuplaukite ir nusausinkite. Svogūną supjaustykite mažais kubeliais ir suberkite į morkas.
-
4. Saldžiąsias paprikas nulupkite, nuplaukite ir nusausinkite. Papriką supjaustykite mažais kubeliais.
-
Reklama
-
5. Įkaitinkite keptuvę, supilkite aliejų. Visas daržoves išdėliokite, pakepinkite 15 minučių, tada sumažinkite ugnį ir troškinkite daržoves 25 minutes.
-
6. Įberkite druskos ir cukraus, troškinkite dar 10 minučių, supilkite actą.
-
Reklama
-
7. Keptas daržoves sudėkite į sterilius stiklainius, užsukite steriliais dangteliais, dėkite apačia į viršų ir uždenkite antklode. Po dienos perkelkite ruošinį į rūsį.
-
8. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 4.8/5 (5 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama