Kepta sriuba žiemai

Kepta sriuba žiemai

4.8 (5 įvertinimai)

4 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Ruošiame sveiką ruošinį žiemai, kuris yra labai skanus ir patrauklus – keptą sriubą. Vasarinės daržovės yra ypač aromatingos ir skanios, todėl jas iškepti sriubai puikiai tiks. Vasarinės daržovės jaunos, šviežios ir labai aromatingos, todėl užpilas bus skanesnis nei žieminių. Kepimui siūlau naudoti morkas, svogūnus ir aromatines paprikas. Žiemą šį ruošinį galite naudoti ne tik į sriubą, bet ir į troškinius, įvairius padažus.

Receptai pagal ingredientus: # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Svogūnai
    200 gramų
  • Morkos
    300 gramų
  • Druska
    1 arbatinis šaukštelis
  • Cukrus
    1 arbatinis šaukštelis
  • Aliejus
    50 mililitrų
  • Paprika
    150~200 gramų
  • Actas
    2 šaukštai (9%)
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite savo ingredientus.
    1. Paruoškite savo ingredientus.
  • Visas morkas nulupkite ir nuplaukite, sutarkuokite smulkia tarka.
    2. Visas morkas nulupkite ir nuplaukite, sutarkuokite smulkia tarka.
  • Reklama
  • Svogūną nulupkite, nuplaukite ir nusausinkite. Svogūną supjaustykite mažais kubeliais ir suberkite į morkas.
    3. Svogūną nulupkite, nuplaukite ir nusausinkite. Svogūną supjaustykite mažais kubeliais ir suberkite į morkas.
  • Saldžiąsias paprikas nulupkite, nuplaukite ir nusausinkite. Papriką supjaustykite mažais kubeliais.
    4. Saldžiąsias paprikas nulupkite, nuplaukite ir nusausinkite. Papriką supjaustykite mažais kubeliais.
  • Reklama
  • Įkaitinkite keptuvę, supilkite aliejų. Visas daržoves išdėliokite, pakepinkite 15 minučių, tada sumažinkite ugnį ir troškinkite daržoves ...
    5. Įkaitinkite keptuvę, supilkite aliejų. Visas daržoves išdėliokite, pakepinkite 15 minučių, tada sumažinkite ugnį ir troškinkite daržoves 25 minutes.
  • Įberkite druskos ir cukraus, troškinkite dar 10 minučių, supilkite actą.
    6. Įberkite druskos ir cukraus, troškinkite dar 10 minučių, supilkite actą.
  • Reklama
  • Keptas daržoves sudėkite į sterilius stiklainius, užsukite steriliais dangteliais, dėkite apačia į viršų ir uždenkite antklode. Po dienos...
    7. Keptas daržoves sudėkite į sterilius stiklainius, užsukite steriliais dangteliais, dėkite apačia į viršų ir uždenkite antklode. Po dienos perkelkite ruošinį į rūsį.
  • Gero apetito!
    8. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 4.8/5 (5 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai