Kepenėlės šoninėje ant grotelių
5 (1 įvertinimai)
6 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Jei esate pasiruošę eksperimentuoti su savo iškylų meniu, siūlau jums įdomią idėją – kepkite kepenėles šoninėje ant grotelių. Ir tai taip pat paprasta, apetitiška ir skanu. Aš rekomenduoju! Tai labai įdomi šašlyko versija, kuri patiks ne tik subproduktų mėgėjams. Kepenėlės gaunasi švelnios ir sultingos, o traški keptos šoninės plutelė jas puikiai papildo. Aš naudoju vištienos kepenėles, bet galite naudoti jautieną arba kiaulieną. Jei naudojate jautienos arba kiaulienos kepenėles, pirmiausia jas 30–45 minutes pamirkykite piene.
Paskirtis: Vakarienės receptai
Receptai pagal ingredientus:
# MėsaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Šoninė10 griežinėlių
-
Kepenėlės500 gramų
-
Grietinė2 šaukštai
-
Druskapagal skonį
-
Pipiraipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Tai yra paprastas ingredientų rinkinys, kurį naudosime.
-
2. Nuplaukite kepenis, nusausinkite, įberkite druskos ir pipirų pagal skonį.
-
Reklama
-
3. Norint sultingesnio skonio, rekomenduoju įdėti šiek tiek grietinės. Bet jūs galite apsieiti ir be jos.
-
4. Viską kruopščiai išmaišykite.
-
Reklama
-
5. Kiekvieną šoninės gabalėlį perpjaukite per pusę.
-
6. Kepenėles apvyniokite šoninės juostelėmis. Galite kepti ant iešmelių, bet man labiau patinka grilio variantas.
-
Reklama
-
7. Dabar galite kibti į darbą prie kepsninės.
-
8. Kepkite kepenėles šoninėje, apversdami.
-
Reklama
-
9. Prieš patiekiant, kepenėles galima uždėti ant popierinio rankšluosčio, kad pašalintų riebalų perteklių. Viskas paruošta, galima patiekti.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama