Keksiukas su kriauše

Keksiukas su kriauše

5 (1 įvertinimai)

5 Porcijos
40 min.

Apie receptą

Noriu su jumis pasidalinti maloniu ir paprastu kriaušių pyrago receptu. Skanūs subtilaus skonio kepiniai – būtent apie tai šis aromatingas keksiukas! Pabandykite jį iškepti, būsite patenkinti! Šis kriaušių pyrago receptas jums tikrai patiks! Tai geras būdas pradžiuginti savo šeimą ir artimuosius naujo tipo naminiais kepiniais! Išbandykite šį nuostabų kriaušių keksiuką, jis švelnus ir labai kvapnus!

Receptai pagal ingredientus: # Vaisiai / # Miltai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Miltai
    1.5 stiklinės
  • Sviestas
    250 gramų
  • Grietinė
    1/4 stiklinės
  • Kiaušiniai
    3 vnt
  • Kriaušės
    2 vnt
  • Medus
    1/2 stiklinės
  • Maltas imbieras
    1/2 arbatinio šaukštelio
  • Cinamonas
    1/2 arbatinio šaukštelio
  • Rudas cukrus
    3/4 stiklinės
  • Soda
    1 arbatinis šaukštelis
Reklama
Gaminimo eiga
  • Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių, paruoškite ingredientus. Skardą ištepkite sviestu arba išklokite kepimo popieriumi.
    1. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių, paruoškite ingredientus. Skardą ištepkite sviestu arba išklokite kepimo popieriumi.
  • Sumaišykite sausus ingredientus – miltus, cukrų, sodą, cinamoną ir imbierą. Atskirai išplakite kiaušinius, supilkite į juos ištirpintą sv...
    2. Sumaišykite sausus ingredientus – miltus, cukrų, sodą, cinamoną ir imbierą. Atskirai išplakite kiaušinius, supilkite į juos ištirpintą sviestą ir grietinę. Kruopščiai išmaišykite. Šiek tiek supilkite į sausą mišinį ir užminkykite vienalytę be gabalėlių tešlą.
  • Reklama
  • Kriaušes nuplaukite ir supjaustykite gabalėliais. Supilkite tešlą į formą, ant viršaus išdėliokite kriaušes ir užpilkite medumi.
    3. Kriaušes nuplaukite ir supjaustykite gabalėliais. Supilkite tešlą į formą, ant viršaus išdėliokite kriaušes ir užpilkite medumi.
  • Kepkite 30-40 minučių 180 laipsnių temperatūroje. Kai viršus karamelizuosis ir dantų krapštukas liks švarus, pyragas paruoštas!
    4. Kepkite 30-40 minučių 180 laipsnių temperatūroje. Kai viršus karamelizuosis ir dantų krapštukas liks švarus, pyragas paruoštas!
  • Reklama
  • Atvėsinkite ir patiekite. Gero apetito!
    5. Atvėsinkite ir patiekite. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai