Keksiukas su kriauše
5 (1 įvertinimai)
5 Porcijos
40 min.
Apie receptą
Noriu su jumis pasidalinti maloniu ir paprastu kriaušių pyrago receptu. Skanūs subtilaus skonio kepiniai – būtent apie tai šis aromatingas keksiukas! Pabandykite jį iškepti, būsite patenkinti! Šis kriaušių pyrago receptas jums tikrai patiks! Tai geras būdas pradžiuginti savo šeimą ir artimuosius naujo tipo naminiais kepiniais! Išbandykite šį nuostabų kriaušių keksiuką, jis švelnus ir labai kvapnus!
Paskirtis: Pyragų ir tortų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Vaisiai /
# MiltaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Miltai1.5 stiklinės
-
Sviestas250 gramų
-
Grietinė1/4 stiklinės
-
Kiaušiniai3 vnt
-
Kriaušės2 vnt
-
Medus1/2 stiklinės
-
Maltas imbieras1/2 arbatinio šaukštelio
-
Cinamonas1/2 arbatinio šaukštelio
-
Rudas cukrus3/4 stiklinės
-
Soda1 arbatinis šaukštelis
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių, paruoškite ingredientus. Skardą ištepkite sviestu arba išklokite kepimo popieriumi.
-
2. Sumaišykite sausus ingredientus – miltus, cukrų, sodą, cinamoną ir imbierą. Atskirai išplakite kiaušinius, supilkite į juos ištirpintą sviestą ir grietinę. Kruopščiai išmaišykite. Šiek tiek supilkite į sausą mišinį ir užminkykite vienalytę be gabalėlių tešlą.
-
Reklama
-
3. Kriaušes nuplaukite ir supjaustykite gabalėliais. Supilkite tešlą į formą, ant viršaus išdėliokite kriaušes ir užpilkite medumi.
-
4. Kepkite 30-40 minučių 180 laipsnių temperatūroje. Kai viršus karamelizuosis ir dantų krapštukas liks švarus, pyragas paruoštas!
-
Reklama
-
5. Atvėsinkite ir patiekite. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama