Keksiukai su uogiene
5 (1 įvertinimai)
3 Porcijos
40 min.
Apie receptą
Kas gali būti skaniau už šviežius, naminius pyragus? Keksiukai su uogienėmis yra delikatesas, kurio labai sunku atsisakyti. Yra didžiulė kepimo keksiukų įvairovė. Šiandien siūlau keksiukų su uogiene receptą. Kefyro pyragaičiai visada gaunasi minkšti ir purūs. Norint paruošti tokį skanų patiekalą, reikia paprastų ingredientų, kuriuos visada galima rasti po ranka. Uogienė gali būti naudojama bet kokia, atsižvelgiant į jūsų skonio nuostatas. Keksiukai ruošiami labai paprastai, todėl su jais susidoros net nepatyrusi šeimininkė.
Paskirtis: Pyragų ir tortų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# MiltaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Kefyras100 mililitrų
-
Vištienos kiaušinis1 vnt
-
Cukrus3 šaukštai
-
Miltai1 stiklinė
-
Druska1 žiupsnelis
-
Augalinis aliejus1 valgomasis šaukštas
-
Kepimo milteliai0,5 arbatinio šaukštelio
-
Uogienė6 arbatiniai šaukšteliai
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus.
-
2. Į gilią lėkštę įmuškite kiaušinį, suberkite cukrų, plakite, kol susidarys putos.
-
Reklama
-
3. Supilkite kefyrą, augalinį aliejų ir išmaišykite.
-
4. Po truputį suberkite persijotus miltus su kepimo milteliais ir maišykite tešlą.
-
Reklama
-
5. Tešla užpildykite silikonines formeles 1/4.
-
6. Dėkite uogienę su arbatiniu šaukšteliu.
-
Reklama
-
7. Sudėkite likusią tešlą ir pašaukite į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę 30-35 min.
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama