Keksiukai su uogiene

Keksiukai su uogiene

5 (1 įvertinimai)

3 Porcijos
40 min.

Apie receptą

Kas gali būti skaniau už šviežius, naminius pyragus? Keksiukai su uogienėmis yra delikatesas, kurio labai sunku atsisakyti. Yra didžiulė kepimo keksiukų įvairovė. Šiandien siūlau keksiukų su uogiene receptą. Kefyro pyragaičiai visada gaunasi minkšti ir purūs. Norint paruošti tokį skanų patiekalą, reikia paprastų ingredientų, kuriuos visada galima rasti po ranka. Uogienė gali būti naudojama bet kokia, atsižvelgiant į jūsų skonio nuostatas. Keksiukai ruošiami labai paprastai, todėl su jais susidoros net nepatyrusi šeimininkė.

Receptai pagal ingredientus: # Miltai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kefyras
    100 mililitrų
  • Vištienos kiaušinis
    1 vnt
  • Cukrus
    3 šaukštai
  • Miltai
    1 stiklinė
  • Druska
    1 žiupsnelis
  • Augalinis aliejus
    1 valgomasis šaukštas
  • Kepimo milteliai
    0,5 arbatinio šaukštelio
  • Uogienė
    6 arbatiniai šaukšteliai
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus reikalingus ingredientus.
    1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus.
  • Į gilią lėkštę įmuškite kiaušinį, suberkite cukrų, plakite, kol susidarys putos.
    2. Į gilią lėkštę įmuškite kiaušinį, suberkite cukrų, plakite, kol susidarys putos.
  • Reklama
  • Supilkite kefyrą, augalinį aliejų ir išmaišykite.
    3. Supilkite kefyrą, augalinį aliejų ir išmaišykite.
  • Po truputį suberkite persijotus miltus su kepimo milteliais ir maišykite tešlą.
    4. Po truputį suberkite persijotus miltus su kepimo milteliais ir maišykite tešlą.
  • Reklama
  • Tešla užpildykite silikonines formeles 1/4.
    5. Tešla užpildykite silikonines formeles 1/4.
  • Dėkite uogienę su arbatiniu šaukšteliu.
    6. Dėkite uogienę su arbatiniu šaukšteliu.
  • Reklama
  • Sudėkite likusią tešlą ir pašaukite į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę 30-35 min.
    7. Sudėkite likusią tešlą ir pašaukite į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę 30-35 min.
  • Skanaus!
    8. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
Deimantė Lu
Autorius: Deimantė Lu

Deimantė yra „gaminimas.lt“ komandos narė, kurios sritis – saldumynai, kepiniai ir modernūs patiekalai. Ji nuolat eksperimentuoja virtuvėje, ieškodama naujų skonių derinių ir tobulų receptų. Deimantė turi ilgametę maisto tinklaraščio rašymo patirtį, puikiai išmano ingredientų mokslą ir dalinasi savo žiniomis, kad kiekvienas pyragas ar sausainis pavyktų nepriekaištingai. Jos receptai yra tikslūs, aiškūs ir kviečia mėgautis kūryba virtuvėje Sekite Facebook

  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai