Keksiukai su uogiene

Keksiukai su uogiene

5 (1 įvertinimai)

3

Porcijos

40 min.

Gaminamo laikas

Apie receptą

Kas gali būti skaniau už šviežius, naminius pyragus? Keksiukai su uogienėmis yra delikatesas, kurio labai sunku atsisakyti. Yra didžiulė kepimo keksiukų įvairovė. Šiandien siūlau keksiukų su uogiene receptą. Kefyro pyragaičiai visada gaunasi minkšti ir purūs. Norint paruošti tokį skanų patiekalą, reikia paprastų ingredientų, kuriuos visada galima rasti po ranka. Uogienė gali būti naudojama bet kokia, atsižvelgiant į jūsų skonio nuostatas. Keksiukai ruošiami labai paprastai, todėl su jais susidoros net nepatyrusi šeimininkė.

Receptai pagal ingridientus: # Miltai
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kefyras
    100 mililitrų
  • Vištienos kiaušinis
    1 vnt
  • Cukrus
    3 šaukštai
  • Miltai
    1 stiklinė
  • Druska
    1 žiupsnelis
  • Augalinis aliejus
    1 valgomasis šaukštas
  • Kepimo milteliai
    0,5 arbatinio šaukštelio
  • Uogienė
    6 arbatiniai šaukšteliai
  • Kaip pagaminti
  • Keksiukai su uogiene
    1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus.
  • Keksiukai su uogiene
    2. Į gilią lėkštę įmuškite kiaušinį, suberkite cukrų, plakite, kol susidarys putos.
  • Keksiukai su uogiene
    3. Supilkite kefyrą, augalinį aliejų ir išmaišykite.
  • Keksiukai su uogiene
    4. Po truputį suberkite persijotus miltus su kepimo milteliais ir maišykite tešlą.
  • Keksiukai su uogiene
    5. Tešla užpildykite silikonines formeles 1/4.
  • Keksiukai su uogiene
    6. Dėkite uogienę su arbatiniu šaukšteliu.
  • Keksiukai su uogiene
    7. Sudėkite likusią tešlą ir pašaukite į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę 30-35 min.
  • Keksiukai su uogiene
    8. Skanaus!
    Daugiau panašių receptų rasite paspaudę ČIA!
    Šaltinis: povar.ru
Rekomenduojami receptai