Keksas su varškės sūriu
5 (1 įvertinimai)
5-6 Porcijos
40 min.
Apie receptą
Patiekite skanų ir purų keksiuką su varškės sūriu prie arbatos ar kavos puodelio. Tokio paprasto kepinio receptas naudingas kiekvienai šeimininkei. Keksiukas su varškės sūriu yra sodrus, minkštas ir purus. Varškės sūrio dėka tešla labai skani, saldi ir tirpstanti burnoje. Tešlai imkite minkštą sūrį, sviestą, kiaušinius, cukrų, prieskoniams razinas. Dėl puošnumo naudokite cukraus pudrą. Varškės kepimas visada pavyksta, todėl minkštas sūris puikiai tinka receptui.
Paskirtis: Pyragų ir tortų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Pieno produktai /
# MiltaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Kvietiniai miltai250 gramų
-
Varškės sūris150 gramų
-
Sviestas70 gramų
-
Kiaušiniai1 vnt
-
Kepimo milteliai1 arbatinis šaukštelis
-
Vanilinis cukrus1 arbatinis šaukštelis
-
Razinos50 gramų
-
Cukrus130 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus ingredientus.
-
2. Ištirpinkite sviestą ir leiskite jam atvėsti. Tada įmuškite kiaušinį.
-
Reklama
-
3. Suberkite cukrų ir išmaišykite.
-
4. Sudėkite minkštą varškės sūrį ir nuplautas, džiovintas razinas.
-
Reklama
-
5. Sviesto-varškės masę gerai išmaišykite.
-
6. Išsijokite kvietinius miltus ir sumaišykite su kepimo milteliais.
-
Reklama
-
7. Varškės masę supilkite į miltus.
-
8. Išmaišykite tešlą. Masė turi būti minkšta, ne labai tiršta.
-
Reklama
-
9. Sudėkite tešlą į kepimo indą.
-
10. Pyragą kepkite orkaitėje 35 minutes 180 laipsnių temperatūroje. Tortas turi būti apskrudęs, viršus gali būti šiek tiek įskilęs. Iškepimą patikrinkite dantų krapštuku, pradurus pyragą jis turi išeiti sausas.
-
Reklama
-
11. Iškepusį pyragą atvėsinkite ir įdėkite į lėkštę. Papuoškite pagal pageidavimą cukraus pudra ir uogomis. Skanaus!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama