Keksas su varškės sūriu

Keksas su varškės sūriu

5 (1 įvertinimai)

5-6 Porcijos
40 min.

Apie receptą

Patiekite skanų ir purų keksiuką su varškės sūriu prie arbatos ar kavos puodelio. Tokio paprasto kepinio receptas naudingas kiekvienai šeimininkei. Keksiukas su varškės sūriu yra sodrus, minkštas ir purus. Varškės sūrio dėka tešla labai skani, saldi ir tirpstanti burnoje. Tešlai imkite minkštą sūrį, sviestą, kiaušinius, cukrų, prieskoniams razinas. Dėl puošnumo naudokite cukraus pudrą. Varškės kepimas visada pavyksta, todėl minkštas sūris puikiai tinka receptui.

Receptai pagal ingredientus: # Pieno produktai / # Miltai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kvietiniai miltai
    250 gramų
  • Varškės sūris
    150 gramų
  • Sviestas
    70 gramų
  • Kiaušiniai
    1 vnt
  • Kepimo milteliai
    1 arbatinis šaukštelis
  • Vanilinis cukrus
    1 arbatinis šaukštelis
  • Razinos
    50 gramų
  • Cukrus
    130 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus ingredientus.
    1. Paruoškite visus ingredientus.
  • Ištirpinkite sviestą ir leiskite jam atvėsti. Tada įmuškite kiaušinį.
    2. Ištirpinkite sviestą ir leiskite jam atvėsti. Tada įmuškite kiaušinį.
  • Reklama
  • Suberkite cukrų ir išmaišykite.
    3. Suberkite cukrų ir išmaišykite.
  • Sudėkite minkštą varškės sūrį ir nuplautas, džiovintas razinas.
    4. Sudėkite minkštą varškės sūrį ir nuplautas, džiovintas razinas.
  • Reklama
  • Sviesto-varškės masę gerai išmaišykite.
    5. Sviesto-varškės masę gerai išmaišykite.
  • Išsijokite kvietinius miltus ir sumaišykite su kepimo milteliais.
    6. Išsijokite kvietinius miltus ir sumaišykite su kepimo milteliais.
  • Reklama
  • Varškės masę supilkite į miltus.
    7. Varškės masę supilkite į miltus.
  • Išmaišykite tešlą. Masė turi būti minkšta, ne labai tiršta.
    8. Išmaišykite tešlą. Masė turi būti minkšta, ne labai tiršta.
  • Reklama
  • Sudėkite tešlą į kepimo indą.
    9. Sudėkite tešlą į kepimo indą.
  • Pyragą kepkite orkaitėje 35 minutes 180 laipsnių temperatūroje. Tortas turi būti apskrudęs, viršus gali būti šiek tiek įskilęs. Iškepimą ...
    10. Pyragą kepkite orkaitėje 35 minutes 180 laipsnių temperatūroje. Tortas turi būti apskrudęs, viršus gali būti šiek tiek įskilęs. Iškepimą patikrinkite dantų krapštuku, pradurus pyragą jis turi išeiti sausas.
  • Reklama
  • Iškepusį pyragą atvėsinkite ir įdėkite į lėkštę. Papuoškite pagal pageidavimą cukraus pudra ir uogomis. Skanaus!
    11. Iškepusį pyragą atvėsinkite ir įdėkite į lėkštę. Papuoškite pagal pageidavimą cukraus pudra ir uogomis. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai