Keksas su braškėmis ir kondensuotu pienu

Keksas su braškėmis ir kondensuotu pienu

5 (1 įvertinimai)

4 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Paruošiame švelnų, vidutiniškai saldų keksą su braškių aromatu ir skoniu. Jis yra labai minkštas ir paruoštas kondensuoto pieno pagrindu. Atkreipkite dėmesį į receptą! Pyragas gaunasi labai minkštas, todėl šilto nemėginkite jo išimti iš formos, gali subyrėti. Jei nesate tikri dėl savo formos, pasidarykite „prancūziškus marškinius“. Norėdami tai padaryti, formą ištepkite sviestu ir pabarstykite miltais arba džiūvėsėliais. Braškes rinkitės gerai prinokusias, bet tvirtas, kad pyragas nesušlaptų.

Receptai pagal ingredientus: # Miltai / # Pieno produktai / # Uogos
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Miltai
    100 gramų
  • Sviestas
    100 gramų
  • Kondensuotas pienas
    125 gramai
  • Braškių
    100 gramų
  • Kiaušinis
    1 vnt
  • Kepimo milteliai
    1 arbatinis šaukštelis
  • Vanilinis cukrus
    5 gramai
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite reikiamus produktus. Iš anksto išimkite sviestą iš šaldytuvo, kad jis suminkštėtų. Išrūšiuokite braškes, nuplaukite, nusausink...
    1. Paruoškite reikiamus produktus. Iš anksto išimkite sviestą iš šaldytuvo, kad jis suminkštėtų. Išrūšiuokite braškes, nuplaukite, nusausinkite ir pašalinkite stiebus.
  • Minkštą sviestą mikseriu ištrinkite į purią masę.
    2. Minkštą sviestą mikseriu ištrinkite į purią masę.
  • Reklama
  • Kiaušinį įmušame į dubenį su sviestu ir mikseriu išplakame į vienalytę, purią masę.
    3. Kiaušinį įmušame į dubenį su sviestu ir mikseriu išplakame į vienalytę, purią masę.
  • Suberiame vanilinį cukrų, žiupsnelį druskos ir supilame kondensuotą pieną. Viską išplakti į vienalytę masę.
    4. Suberiame vanilinį cukrų, žiupsnelį druskos ir supilame kondensuotą pieną. Viską išplakti į vienalytę masę.
  • Reklama
  • Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir persijoti į saldų mišinį.
    5. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir persijoti į saldų mišinį.
  • Viską išmaišyti į minkštą, vienalytę tešlą.
    6. Viską išmaišyti į minkštą, vienalytę tešlą.
  • Reklama
  • Kepimo formą patepkite augaliniu aliejumi ir, jei reikia, pabarstykite džiūvėsėliais arba miltais. Sudėkite tešlą į skardą ir išlyginkite...
    7. Kepimo formą patepkite augaliniu aliejumi ir, jei reikia, pabarstykite džiūvėsėliais arba miltais. Sudėkite tešlą į skardą ir išlyginkite. Jei braškės didelės, supjaustykite jas į 2-4 dalis ir šiek tiek įspauskite į tešlą.
  • Įdėkite pyrago formą į karštą orkaitę. Kepame 180 laipsnių temperatūroje 35-40 minučių. Gatavą pyragą atvėsinkite formoje ir patiekite.
    8. Įdėkite pyrago formą į karštą orkaitę. Kepame 180 laipsnių temperatūroje 35-40 minučių. Gatavą pyragą atvėsinkite formoje ir patiekite.
  • Reklama
  • Gero apetito!
    9. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai