Kefyro kokteilis su melionu ir medumi

Kefyro kokteilis su melionu ir medumi

5 (1 įvertinimai)

2 Porcijos
10 min.

Apie receptą

Greitas ir skanus kokteilio variantas su neprilygstamu meliono skoniu, kuris tiks puikiai dienos pradžiai ar užkandžiui. Atkreipkite dėmesį į receptą! Kokteilius geriausia gerti kambario temperatūros, nes į gėrimo sudėtį įeina medus. Nors medų galima pakeisti cukrumi ar sirupu. Rinkitės gerai prinokusį melioną ir prieš pjaustydami jį būtinai gerai nuplaukite. Jei norite, į kokteilį galite įdėti šakelę mėtų ar baziliko.

Receptai pagal ingredientus: # Pieno produktai / # Vaisiai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kefyras
    400 mililitrų
  • Melionas
    150 gramų
  • Medus
    20 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus reikalingus ingredientus.
    1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus.
  • Iš meliono išimkite sėklas, nupjaukite žievelę ir supjaustykite gabalėliais. Sudėkite melioną į maišytuvą.
    2. Iš meliono išimkite sėklas, nupjaukite žievelę ir supjaustykite gabalėliais. Sudėkite melioną į maišytuvą.
  • Reklama
  • Į maišytuvą su meliono gabalėliais įpilkite medaus.
    3. Į maišytuvą su meliono gabalėliais įpilkite medaus.
  • Į dubenį su melionu ir medumi supilkite kefyrą, viską išplakite iki vientisos masės ir iškart patiekite.
    4. Į dubenį su melionu ir medumi supilkite kefyrą, viską išplakite iki vientisos masės ir iškart patiekite.
  • Reklama
  • Skanaus!
    5. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai