Kefyro kokteilis su melionu ir medumi

Kefyro kokteilis su melionu ir medumi

5 (1 įvertinimai)

2 Porcijos
10 min.

Apie receptą

Greitas ir skanus kokteilio variantas su neprilygstamu meliono skoniu, kuris tiks puikiai dienos pradžiai ar užkandžiui. Atkreipkite dėmesį į receptą! Kokteilius geriausia gerti kambario temperatūros, nes į gėrimo sudėtį įeina medus. Nors medų galima pakeisti cukrumi ar sirupu. Rinkitės gerai prinokusį melioną ir prieš pjaustydami jį būtinai gerai nuplaukite. Jei norite, į kokteilį galite įdėti šakelę mėtų ar baziliko.

Receptai pagal ingredientus: # Pieno produktai / # Vaisiai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kefyras
    400 mililitrų
  • Melionas
    150 gramų
  • Medus
    20 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus reikalingus ingredientus.
    1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus.
  • Iš meliono išimkite sėklas, nupjaukite žievelę ir supjaustykite gabalėliais. Sudėkite melioną į maišytuvą.
    2. Iš meliono išimkite sėklas, nupjaukite žievelę ir supjaustykite gabalėliais. Sudėkite melioną į maišytuvą.
  • Reklama
  • Į maišytuvą su meliono gabalėliais įpilkite medaus.
    3. Į maišytuvą su meliono gabalėliais įpilkite medaus.
  • Į dubenį su melionu ir medumi supilkite kefyrą, viską išplakite iki vientisos masės ir iškart patiekite.
    4. Į dubenį su melionu ir medumi supilkite kefyrą, viską išplakite iki vientisos masės ir iškart patiekite.
  • Reklama
  • Skanaus!
    5. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
Deimantė Lu
Autorius: Deimantė Lu

Deimantė yra „gaminimas.lt“ komandos narė, kurios sritis – saldumynai, kepiniai ir modernūs patiekalai. Ji nuolat eksperimentuoja virtuvėje, ieškodama naujų skonių derinių ir tobulų receptų. Deimantė turi ilgametę maisto tinklaraščio rašymo patirtį, puikiai išmano ingredientų mokslą ir dalinasi savo žiniomis, kad kiekvienas pyragas ar sausainis pavyktų nepriekaištingai. Jos receptai yra tikslūs, aiškūs ir kviečia mėgautis kūryba virtuvėje Sekite Facebook

  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai