Kefyre marinuota vištiena su bulvėmis
4.1 (6 įvertinimai)
Apie receptą
Kefyre marinuota vištiena su bulvėmis – puikus pasirinkimas gana greitai ir paprastai iš paprastų ingredientų pagamintai vakarienei ar pietums. Jokių smulkmenų, viskas labai paprasta, bet skanu. Vištiena, marinuota kefyre su bulvėmis, žinoma, nėra vištiena majoneze, bet tai irgi anaiptol ne gurmaniškas, o paprastas, filistriškas patiekalas. Bet mes nesame išdidūs žmonės, todėl su dideliu malonumu valgome žemišką maistą. Jokių sudėtingų ingredientų, minimalių pastangų - ir galutinis rezultatas yra visiškai skanus ir sotus patiekalas. Puikus pasirinkimas paprastiems, bet labai skaniems pietums ar vakarienei.
-
Reikalingi ingredientai:
-
Vištienos šlaunelės3 vnt
-
Bulvės800 gramų
-
Prieskoniaipagal skonį
-
Druska, pipiraipagal skonį
-
Česnakai5 skiltelės
-
Vyšniniai pomidorai8~10 vnt
Gaminimo eiga
-
1. Štai mūsų ingredientai, iš kurių ruošiame patiekalą – nelabai daug, sutikite.
-
2. Pirmiausia gaminame marinatą. Norėdami tai padaryti, sumaišykite kefyrą, smulkiai pjaustytą česnaką ir prieskonius.
-
Reklama
-
3. Gautu marinatu užpilkite vištieną ir marinuokite bent 20-30 min.
-
4. Ant kepimo indo dugno dėkite vidutinio dydžio pjaustytas bulves ir prieskonius, užpilkite alyvuogių aliejumi. Į keptuvę įdėkite kelias susmulkintas česnako skilteles.
-
Reklama
-
5. Ant bulvių sudėkite marinuotą vištieną.
-
6. Galiausiai į bulves ir vištieną sudėkite per pusę perpjautus vyšninius pomidorus. Pašaukite į orkaitę ir kepkite apie 40 minučių 200 laipsnių temperatūroje.
-
Reklama
-
7. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 4.1/5 (6 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama